Anlık Bildirim

Elon Musk şimdi de kirasını Bitcoin’le ödemeye başlayabilir

Şirketin kasasındaki parayı Bitcoin'e çeviren ve Tesla arabalarını BTC ile satacağını açıklayan Elon Musk şimdi de kirasını BTC ile ödeyebilecek.

Elon Musk şimdi de kirasını Bitcoin’le ödemeye başlayabilir Tam Boyutta Gör

Los Angeles merkezli gayrimenkul şirketi Caruso, ABD’nin ve dünyanın önde gelen kripto para borsalarından Gemini ile ortaklık kurdu. Bu iş birliği kapsamında Caruso artık müşterilerinden BTC ile ödeme kabul edebilecek. 

Caruso, bununla da yetinmedi ve rezerv para birimi olarak varlıklarının bir kısmıyla Bitcoin’e yatırım yaptı. Caruso’nun kiracıları arasında Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk da yer alıyor. Caruso’nun bu hamlesi, son dönemde Bitcoin ve kripto paralarla yakından ilgilenen Elon Musk’ın kirasını Bitcoin’le ödemesiyle sonuçlanabilir. 

Caruso’nun kurucusu ve genel müdürü Rick Caruso, milyarder iş adamı ile henüz herhangi bir görüşme gerçekleştirmediğini ancak Musk'ın kripto para Bitcoin’le kirasını ödeyen ilk müşterisi olabileceğini ifade etti. Rick Caruso şunları kaydetti: 

"Elon ile bunun hakkında konuşmadım. Bu konuda öncülük ederek kirasını Bitcoin'le olarak ödeyen ilk kişi o olabilir."

Çok kısa bir süre önce Şubat ayında Elon Musk’ın şirketi Tesla, Bitcoin’e rezerv para birimi olarak 1,5 milyar dolarlık yatırım yaptığını açıklamıştı. Geride bıraktığımız Mart ayında ise otonom araç üreticisi Tesla, Bitcoin’le ödeme kabul etmeye başladığını duyurdu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8106 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elon musk, Tesla ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim