Anlık Bildirim

Turkcell'de BTC ve kripto para dönemi başladı

Turkcell'in ödeme şirketi Paycell'de kripto para alım ve satım işlemleri başladı. Bitcoin dahil olmak üzere 5 farklı kripto para birimiyle işlem yapılabiliyor.

Turkcell'de BTC ve kripto para dönemi başladı Tam Boyutta Gör

Turkcell’in finansal işlem uygulaması Paycell’e kripto paralar eklendi. Eklenen kripto para birimleri arasında Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) ve Steallar Lumens (XLM) kripto para birimleri yer alıyor. Kripto para alım satımı için Paycell mobil uygulamasını güncellemeniz ve hesabınıza TC kimlik bilginizi eklemeniz yeterli.

Paycell’de 7/24 kripto para alım satım işlemi yapabilirsiniz. Açıklama kısmında belirtilene göre satın aldığınız kripto paralar Coinbase tarafından sigortalı cüzdanda saklanacak. Güvenli ve hızlı bir şekilde işlem yapılabiliyor.

Turkcell'de BTC ve kripto para dönemi başladı Tam Boyutta Gör

Paycell, fatura ile ödeme imkanı sunuyor. Turkcell faturanıza yansıtarak kripto para alımı yapabilirsiniz. Kripto para sayfasının özellikleri, kripto para borsalarına göre henüz sınırlı durumda. Örneğin kripto paralardaki iniş ve çıkışları gösteren grafikler bulunmuyor. Alış, satış emri verilemiyor. Bu özellikle ilerleyen günlerde eklenebilir.

Turkcell'de BTC ve kripto para dönemi başladı Tam Boyutta Gör

Turkcell hisselerinin büyük çoğunluğu Türkiye Varlık Fonu'na ait. Devlete bağlı bir şirketin kripto paralara yönelik böyle bir adım atması, Türkiye’deki kripto para yatırımcıları tarafından olumlu bir hamle olarak karşılandı. Paycell altyapısı ile kripto para altyapısı birleşirse Türkiye'deki pek çok şirkette kripto parayla ödeme yapılabilir olacak. Bu doğrultuda ilk adım atıldı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
41370 kez okundu.
50 kişi, toplam 59 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), kripto paralar ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim