Anlık Bildirim

Lenovo'nun ilk oyuncu tabletinin canlı görüntüleri yayınlandı

Lenovo, Legion Y700 adı altında pazara giriş yapacak ilk oyuncu tabletinin fotoğraflarını paylaştı. Tablet 120 Hz tazeleme oranı sunan 8.8 inç ekran ve metal alaşımdan yapılmış gövdeyle gelecek.

Lenovo'nun ilk oyuncu tabletinin canlı görüntüleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Lenovo, iPad mini'ye rakip olarak konumlandırılan ilk oyuncu tabletinin fotoğraflarını yayınladı. Legion Y700 isimli cihaz 2560 x 1600 piksel çözünürlük ve 120 Hz tazeleme oranı sunan 8.8 inç boyutunda bir ekranla karşımıza çıkacak. Panel %100 DCI-P3 renk gamı desteğine sahip olacak.

Tablet metal alaşımdan yapılmış kompakt gövdesiyle dikkat çekiyor. Arka panlinde LED flaşlı tek bir kamera var. Tüm bunlara ek olarak Dolby Atmos teknolojisini destekleyen JBL hoparlörlerle geleceğini de belirtelim.

Lenovo'nun ilk oyuncu tabletinin canlı görüntüleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Snapdragon 888'den güç alabilir

Lenovo Legion Y700'ün amiral gemisi Snapdragon 888 işlemciden güç alabileceği söyleniyor. Şirkete göre cihaz verimli ısı dağılımı için yeterli iç alana sahip, dolayısı ile kullanıcılar aşırı ısınma gibi bir sorun yaşamayacaklar.

Lenovo'nun ilk oyuncu tabletinin canlı görüntüleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Lenovo'nun ilk oyun odaklı tabletini 5 Ocak - 8 Ocak 2022 tarihleri arasında ABD'nin Las Vegas şehrinde düzenlenecek CES 2022 Tüketici Elektroniği fuarında tanıtması bekleniyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim