Anlık Bildirim

Pinokyo'dan ilham alan aksiyon rol yapma oyunu Lies of P; yeni nesil konsollar ve PC için duyuruldu

İtalyan yazar Carlo Collodi'nin 1881 yılında yazdığı ve birçok insanın çocukluğunda büyük bir yere sahip olan Pinokyo'dan esinlenen aksiyon rol yapma oyunu Lies of P duyuruldu.

Lies of P duyuruldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını NeoWiz'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Round8 Studio'nun yaptığı Pinokyo'dan ilham alan oyun Lies of P duyuruldu.

Lies of P, soulslike türündeki bir aksiyon rol yapma oyunu. Oyunda kana susamış bir şehir olan Krat'ın, terk edilmiş bir tren istasyonunda uyanıyorsunuz. Önünüzde yazan notta Bay Geppetto'nun bu şehirde olduğu ve onu bulmanız gerektiği yazıyor. Pinokyo'yu siz kontrol ediyorsunuz ve bu kana susamış şehirde Bay Geppetto'yu bulmaya çalışıyorsunuz. Bir zamanlar insanların yaşadığı bu şehirde şimdi yalnızca çığlıklar bulunuyor.

Geliştiriciler oyunda özellikle derin bir oynanış mekaniği ve kaliteli bir hikaye vaat ediyor. Pinokyo'dan alıştığımız gibi oyun yalanlar üzerine kurulu olacak. 

Oyunun enteresan durduğunu söylemek gerek. Umuyoruz ki vaat edilen bizlere sunulur ve güzel bir oyun oynarız. Oyunun net bir çıkış tarihi yok ancak oyun tamamlandığında PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkış yapacak. Duyuru fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Lies of P Fragman

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim