Anlık Bildirim

Apple'dan sekiz yıl sonra bir ilk: iMac'lerin tasarımı yenileniyor

Apple, iMac masaüstü bilgisayarlarının tasarımını yenilemeye hazırlanıyor. Bloomberg'e göre şirket 2012 yılından bu yana aynı tasarımla piyasaya sürdüğü cihazları yeni bir görünüme kavuşturacak.

Apple'dan sekiz yıl sonra bir ilk: iMac'lerin tasarımı yenileniyor Tam Boyutta Gör

Bloomberg'in haberine göre Apple, sekiz yılın ardından ilk kez iMac masaüstü bilgisayarlarının tasarımını yenilemeye hazırlanıyor. Şirket 2012 yılından bu yana cihazları aynı tasarımla piyasaya sürüyordu. Yeni iMac'ler Apple Silicon işlemcilerle güçlendirilecek.

Cupertinolu şirketin 21.5 ve 27 inç olmak üzere iki model çıkaracağı bildiriliyor. Bilgisayarların ekran çerçeveleri daha ince hale getirilecek. Ayrıca arka kapakları mevcut iMac gibi kavisli değil düz olacak. Yeni iMac'lerin 2021 yılında seri üretime gireceği bildiriliyor.

Apple'dan sekiz yıl sonra bir ilk: iMac'lerin tasarımı yenileniyor Tam Boyutta Gör

Yeni MacBook Pro'lar geliyor

Bloomberg ayrıca, Apple'ın 2021 ortalarında 14 ve 16 inçlik yeni MacBook Pro modellerinin üretimine başlayacağını söyledi. Bu cihazlarda da şirketin kendi işlemcilerine yer verilecek. Ayrıca daha önce MagSafe manyetik şarj özelliğinin Apple dizüstü bilgisayarlara geri döneceğini duymuştuk.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim