Anlık Bildirim

Apple’ın 16 inç MacBook Pro modelindeki hoparlör problemi yazılım güncellemesiyle çözülecek

Apple'ın problemli dizüstü bilgisayar serisi MacBook Pro'lar, 16 inçlik yeni üyesine sahip olmuştu. Bu modelin iddiası, son birkaç yılın hatalarını düzeltmek olarak sunulsa da kendi hatalarıyla geldi.

Apple’ın 16 inç MacBook Pro modelindeki hoparlör problemi yazılım güncellemesiyle çözülecek Tam Boyutta Gör

Apple’ın eski hatalarını düzelttiği modeli olarak sunulan 16 inç MacBook Pro modeli, kendi başına da bazı problemlere sahip. Bu problemlerden son zamanlarda en çok dikkat çekeni, oynatma durduktan sonra gelen ve “pop” diye nitelendirilen ses. Bu sese yönelik Apple tarafından yapılan açıklamaya göre sorun yazılımsal ve herhangi bir değişim ya da tamir gerektirmiyor. 

Kullanıcılardan aktarılana göre herhangi bir oynatma durduktan sonra çıkan pıt sesi, Apple tarafından doğrulandı ve MacRumors tarafından elde edilen dökümana göre teknik servislere bilgilendirme yapıldı. Bu cihazlara herhangi bir tamir ya da değişim işlemi uygulanmayacak ve kısa zamanda yazılım güncellemesiyle problem çözülecek. 

Apple dökümanında adı geçen Final Cut Pro X, Logic Pro X, QuickTime Player, Music, Movies gibi uygulamaların yanına kullanıcılar ses çıkaran herhangi bir uygulamada aynı sorunu yaşıyor. Bu uygulama ve sayfalar arasında YouTube, SoundCloud, Safari ve Chrome yer alıyor. YouTube'daki bazı videolara göre problemi ses ayarlarından düzeltmek mümkün. Üstteki videoda bu durum anlatılıyor.

Apple problemin ne olduğunu tam olarak açıklamadı ve şimdilik düzeltmenin ne zaman geleceğine dair bilgi de bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim