Anlık Bildirim

Messenger için büyük güncelleme duyuruldu: İşte gelecek yenilikler

Meta, anlık mesajlaşma uygulaması Messenger'a gelecek yenilikleri duyurdu. Fotoğraflar artık daha kaliteli paylaşılabilecek, daha büyük boyutlu dosyalar gönderilebilecek. İşte tüm yenilikler:
meta messenger gelecek yeni özellikler Tam Boyutta Gör
Meta, Messenger kullanıcıları için sohbetlerde paylaşılan albümler oluşturma, yüksek çözünürlüklü fotoğraf gönderme ve 100MB boyuta kadar dosyaları paylaşma, QR kod ile kişi ekleme gibi yeni özelliklerin kullanıma sunulacağını duyurdu. İşte detaylar:

HD fotoğraf gönderme

messenger yüksek kalitede fotoğraf gönderme Tam Boyutta Gör
Messenger’da artık daha net ve daha canlı fotoğraflar gönderilebilecek. Sohbet oluşturucudan bir fotoğraf seçtikten sonra HD seçeneğini etkinleştirerek yüksek kalitede fotoğraf paylaşılabilecek. WhatsApp’ta uzun süredir HD kalitede fotoğraf gönderilebiliyor.

Paylaşılan albüm oluşturma

messenger grup sohbetlerinde albüm oluşturma Tam Boyutta Gör
Şu ana kadar yalnızca belirli bir Messenger sohbetinde paylaşılan fotoğrafların listesi görülebiliyordu ve bunları hiçbir şekilde gruplandırılamıyor veya düzenlenemiyordu. Artık, grup sohbetlerinde fotoğraf ve videolardan oluşan albümler oluşturabilecek.

Grup sohbetinde albüm oluşturmak için sohbet oluşturucudan fotoğrafları seçmeniz ve ardından albüm oluştur seçeneğine dokunmak gerekiyor. Alternatif olarak, sohbette bir fotoğrafa uzun basarak da albüm oluşturulabiliyor. Mevcut bir albüme fotoğraf eklemek için de albüme ekle seçeneği mevcut. Sohbetteki herkes bir albümdeki fotoğraf ve videoları görebiliyor, yenilerini ekleyebiliyor, silebiliyor ve indirebiliyor. Bir sohbette medya butonuna dokunarak albüme ulaşılabiliyor.

Büyük boyutlu dosya gönderme

messenger 100mb dosya gönderme Tam Boyutta Gör
Meta, Messenger’da dosya boyutunu da yükseltiyor. Artık büyük boyutlu dosyaları göndermek için e-postaya ihtiyaç yok; 100MB’a kadar boyutta Word, PDF, Excel veya sıkıştırılmış dosya, sohbetlerde doğrudan paylaşılabilecek. Bu, sohbette + düğmesine dokunup ardından telefondaki bir dosya seçilerek yapılabilecek.

QR kod ile yeni bağlantı ekleme

messenger qr kodla arkadaş ekleme Tam Boyutta Gör
Son olarak, kullanıcıların QR kodu taratarak diğer kullanıcılarla bağlantı kurmasına olanak tanıyan bir seçenek geliyor. Karekod özelliği, sohbet etmeye başlamak için birinin adını veya numarasını yazma ihtiyacını ortadan kaldıracak.

Meta, Messenger’ın yeni özelliklerinin ne zaman kullanıma sunulacağını söylemedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim