Anlık Bildirim

Milyarder Mark Cuban’dan heyecanlandıran Ethereum yorumu

NBA takımlarından Dallas Mavericks’in sahibi ve dolar milyarderi Mark Cuban, neden Ethereum aldığını açıkladı. Ethereum'un geleceği hakkında ümit vaat eden açıklamalarda bulundu.

Milyarder Mark Cuban’dan heyecanlandıran Ethereum yorumu Tam Boyutta Gör

NBA takımlarından Dallas Mavericks’in milyarder sahibi Mark Cuban’ın kripto paralarla yakından ilgilendiği uzun zamandır biliniyordu. 4,4 milyar dolarlık servetiyle dünyanın sayılı zenginlerinden biri olan Mark Cuban, kripto para piyasasına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. 

Kripto paraları, internetin evrimi olarak gördüğünü kaydeden Cuban, hem Bitcoin hem de Ethereum’da kaydedilen yükselişin nedenlerinden de bahsetmeyi ihmal etmedi. Cuban, Bitcoin’in altından pay çalmaya devam ettiğini ifade ederek şöyle devam etti:

"İlk olarak 2012 yılında insanlar bir para birimi olarak bana Bitcoin’den bahsettiklerinde bunun işe yaramayacağını düşündüm. Ancak sonra Bitcoin’in altından daha iyi olduğunu düşünmeye başladım. Matematiksel olarak arzının sınırlı olması nedeniyle Bitcoin’in fiyatı da yükselecek."

Milyarder iş adamı, kripto paraların en heyecan verici kısmının merkezsiz yapıları olduğunu, bu nedenle kripto paraların kendisini heyecanlandırdığını ifade etti. Şu sıralar kripto para portföyünün %60’lık kısmının BTC’de, %30’unun ETH’de ve %10’luk kısmın da diğer kripto paralarda olduğunu belirten Mark Cuban, kripto paralara daha önce yatırım yapmaya başlamadığı için pişmanlık duyduğunu kaydetti. 

"4 yıl önce Ethereum almaya başladım. Keşke daha önce almaya başlasaydım. Ethereum gerçek paralara en çok benzeyen kripto para." dedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23038 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ethereum, Bitcoin (BTC) ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim