Anlık Bildirim

MIUI 13'ün kararlı sürümü hazır: Xiaomi 12 ile çıkış yapacak

Xiaomi'nin MIUI 13 ürün yazılımı üzerindeki çalışmalarını tamamladığı bildiriliyor. Yeni arayüz bu ay tanıtılması planlanan amiral gemisi Xiaomi 12 ile birlikte çıkış yapacak.

MIUI 13'ün kararlı sürümü hazır: Xiaomi 12 ile çıkış yapacak Tam Boyutta Gör

Polonyalı geliştirici Kacper Skrzypek merakla beklenen MIUI 13'ün kararlı sürümünün hazır olduğunu açıkladı. Aynı zamanda XDA Developers forumunun aktif bir kullanıcısı olan Skrzypek'e göre Çinli şirket MIUI 13 ürün yazılımı üzerindeki çalışmalarını tamamladı.

Xiaomi 12 serisi için MIUI 13'ün v13.0.1.0 SLBCNXM numaralı kararlı sürümü hazır. Bu da yeni arayüzün Xiaomi 12 ile birlikte çıkış yapacağını gösteriyor. Amiral gemisi akıllı telefon Android 12 tabanlı MIUI 13 ile kutudan çıkan ilk cihaz olacak.

Neler biliyoruz?

Tanıtım etkinliğinin kesin tarihi henüz netlik kazanmadı. Ancak 12, 16 ve 28 Aralık olmak üzere üç seçenekten bahsediliyor.Akıllı telefon tamamen yeni bir tasarımla piyasaya sürülecek. Arka paneldeki kamera ünitesinin görünümü değişecek.

MIUI 13'ün kararlı sürümü hazır: Xiaomi 12 ile çıkış yapacak

Ayrıca Samsung üretimi E5 AMOLED ekran, 5.000 mAh pil ve 50 megapiksel çözünürlüğe sahip üç arka kamera ile piyasaya sürüleceği bildiriliyor. Çinli markanın yeni amiral gemisi akıllı telefonu Qualcomm'un kısa bir süre önce duyurduğu yeni Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden güç alacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim