Anlık Bildirim

JRPG türündeki Fantasian yakında Apple Arcade için çıkış yapacak

Final Fantasy yaratıcısı Hironobu Sakaguchi'nin yeni oyunu JRPG türündeki Fantasian, yakın bir zamanda Apple Arcade için yayınlanacak. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

JRPG türündeki Fantasian yakında Apple Arcade için çıkış yapacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Mistwalker Corp'un yaptığı JRPG türündeki Fantasian, yakın bir tarihte Apple Arcade için çıkış yapacak.

Oyunun detaylarına baktığımızda şüphesiz en dikkat çeken nokta, oyunun geliştirme sürecinin başındaki isimlerden birisi Final Fantasy'nin yaratıcısı Hironobu Sakaguchi. Ayrıca Fantasian isimli bu yeni oyunun müziklerini de yine Final Fantasy'den tanınan Nobuo Uematsu besteleyecek.

Oyun, 150'den fazla el yapımı diorama kullanılarak oluşturulan bir görselliğe sahip. Bu yüzden aşağıdaki fragmanda da görebildiğiniz gibi oyunun kendine has bir görsellik tarzı bulunuyor. Oyunda kullanılan özel efektler Godzilla, Attack on Titan ve Ultraman gibi yapımlar üzerinde çalışan özel efekt konusunda deneyimli kişiler tarafından hazırlanıyor.

Oyunun çıkış tarihi şu an için belli değil ancak birkaç ay içerisinde çıkması bekleniyor. Fantasian'ın yayınlandığı zaman Apple Arcade'e özel olacak. Oyunun sayfasını ve videosunu aşağıda bulabilirsiniz. Apple Arcade ilk ay için ücretsiz daha sonrasında 34,99 TL.

FANTASIAN FANTASIAN FANTASIAN FANTASIAN Games 4,5 GB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim