Anlık Bildirim

Olimpiyatlar ertelendi ama Sonic yarışlara devam ediyor

Koronavirüs salgını nedeniyle 2020 Olimpiyat Oyunları ertelendi ancak oyunların şerefine hazırlanan Sonic At The Olympic Games değişiklik olmadan indirmeye sunuldu.

Olimpiyatlar ertelendi ama Sonic yarışlara devam ediyor Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasını fenomen karakteri Sonic, memleketinde düzenlenecek olan olimpiyat oyunları için bir kez daha pistlerin yolunu tutmaya karar vermişti. Pandemi öncesinde duyurulan Sonic At The Olympic Games oyunu olimpiyatlar ertelenmesine rağmen indirmeye sunuldu.

Sonic At The Olympic Games neler sunuyor?

Sonic At The Olympic Games oyunu kullanıcıları Sonic ile çeşitli yarışlara sokarken ayrıca başkent Tokyo’daki ikonik ve tarihi yapılar ile ilgili de bilgilendirmeler yapıyor. Bu bilgilendirmeler de mini oyunlarla yapılıyor.

Oyunun konusu Dr. Eggman’ın Tokyo’yu ele geçirme çabalarına karşı olimpiyat madalyaları ile cevap vermek. Koşular, engelli koşular, karate, dalış, okçuluk, atış, tırmanma, çekiç, gülle, masa tenisi, badminton gibi pek çok olimpiyat oyunlarında ekrana dokunarak madalya kazanmaya çalışıyorsunuz.

Yarışlarda zaman zaman boss ile kapışmalar da oluyor. Şehirde günlük etkinliklere katılarak dünya çapında oyuncularla farklı tecrübeler de yaşayabiliyorsunuz. Katılım için oyunlarda para kazanmanız gerekiyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sega.tokyo

https://apps.apple.com/us/app/sonic-at-the-olympic-games/id1484836043

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim