Anlık Bildirim

Popüler mobil oyun Doodle Jump'ın devam oyunu iOS için yayınlandı

İlk oyunu 2009 yılında yayınlanan ve mobil oyunlar arasında en popülerlerden biri olan platform oyunu Doodle Jump'ın devam oyunu iOS cihazlar için yayınlandı.

Popüler mobil oyun Doodle Jump'ın devam oyunu iOS için yayınlandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Lima Sky'ın yaptığı mobil oyun dünyasının en popüler oyunlarından biri olan platform oyunu Doodle Jump'ın ikincisi iOS cihazlar için yayınlandı.

İlk oyunu 2009'da yayınlanan Doodle Jump, dönemin en popüler oyunlarından biriydi ve platform oyunları konusunda birçok oyuna ilham olmuştu. Özellikle Doodle Jump'ın çıkışından sonra aynı türde birçok oyun görmüştük. Yeni Doodle Jump oyununda da aslında zaten başarılı olan oynanışa dokunulmamış. Yeni karakterler ve yeni haritalar eklenmiş. Amacınız yine ekranın sağına ve soluan dokunarak en üst seviyeye çıkmak.

Oyun şu anda App Store üzerinden ücretsiz bir şekilde iOS cihazlar için yayınlandı. Ne yazık ki Android sürümü ile ilgili herhangi bir duyuru veya açıklama bulunmuyor. Umuyoruz ki yakın zamanda o tarafta da çıkışını yapar. Oyunun iOS'taki boyutu ise 68 MB. Oyunu cihazınıza yüklemek için ise iOS 10.0 veya sonraki bir sürümü kullanıyor olmanız gerekli.

Doodle Jump 2 Doodle Jump 2 Doodle Jump 2 Doodle Jump 2 Games Ücretsiz 85,8 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim