Anlık Bildirim

Troller mobil dünyaya geldi

DreamWorks Trolls Pop adlı mobil oyun; animasyon dünyasının fenomen Troll karakterlerini balon patlatma türü ile birleştirerek eğlenceli zamanlar sunmayı amaçlıyor.

Troller mobil dünyaya geldi Tam Boyutta Gör

DreamWorks stüdyolarının dünya çapında ün yapan Troller serisi mobil dünyaya gelmekte gecikmedi. DreamWorks Trolls Pop klasik balon patlatma türü üzerinden eğlenceli zamanlar sunuyor.

DreamWorks Trolls Pop neler sunuyor?

Klasik balon patlatma türünün üzerine inşa edilen DreamWorks Trolls Pop, fenomen serideki karakterleri ve animasyonları dahil ederek özellikle alt yaş grubu kullanıcıların ilgisini çekmeye çalışıyor.

Poppy, Branch gibi Troll karakterlerini koruyan oyunda bölüm geçtikçe hediye sandıklar ve yeni karakterlerin kilidini açıyorsunuz. Her karakterin kendine özgü güçlendirmeleri var ve belirli bir etkileşimden sonra güçlendirme aktif hale geliyor.

Farklı mücadele modlarına sahip olan bölümlerin yanı sıra arkadaşlarınızla yardımlaştığınız ve nadir Troll karakterlerini bulabildiğiniz farklı etkinlikler de yapılıyor. Zaman içerisinde oyuna pek çok yeni özellik de güncelleme ile eklenecek.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.huuuge.puzzle.bubbleshooter

https://apps.apple.com/tr/app/dreamworks-trolls-pop/id1502989336

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim