Anlık Bildirim

Dark Sky uygulaması Apple tarafından satın alındı

Bölgesel olarak etkileyici yağmur tahminleri yapabilen ve gelişmiş bildirimleri olan Dark Sky uygulaması Apple tarafından satın alındı. Sonrasında Android uygulamasının fişi çekildi.

Dark Sky uygulaması Apple tarafından satın alındı Tam Boyutta Gör

Mobil platformların en beğenilen hava durumu uygulamalarından birisi konumundaki Dark Sky sürpriz bir şekilde Apple tarafından satın alındı. Hemen ardından da Android uygulamasının fişi çekildi.

Dark Sky neler sunuyor?

Önce iOS platformuna ardından da 2016 yılında Android platformuna gelen Dark Sky uygulamasının en can alıcı noktaları doğruluk oranı yüksek haftalık hava durumu, dakikalık bölgesel yağmur tahmini ve gelişmiş bildirimlerdi.

Apple platformunda ücretli olan uygulama Android tarafında da standart ve abonelik şeklinde bir yol izlemişti. Uygulamanın Apple tarafından satın alınması sonrasında Android uygulaması kaldırılıyor.

Uygulama 1 Temmuz itibariyle mağazadan kaldırılacak. Servis ve abonelikler de bu tarihte sona erdirilecek. Bu tarih itibariyle aktif aboneliği olanlar varsa onlara da para iadesi yapılacak. Dark Sky teknolojilerinin iOS platformuna entegre edileceği tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim