Anlık Bildirim

Facebook, TikTok'un büyümesinden rahatsız

Son zamanların en popüler uygulamalarından biri olan TikTok'un önlenemez yükselişi devam ediyor. Facebook, Ocak ayında da en çok indirilen uygulama olan TikTok konusunda endişeli.

Facebook, TikTok'un büyümesinden rahatsız Tam Boyutta Gör

TikTok, Ocak ayında Android ve iOS için en çok indirilen uygulama oldu. Sosyal uygulama 104 milyon kez indirildi ve her zamanki lider WhatsApp'ı (Facebook'a ait) geride bıraktı.

2020'ye zirvede girdi

Facebook, TikTok'un bu önlenemez yükselişi ve yüksek indirme rakamlarına ulaşması karşısında oldukça rahatsız. Şirket yöneticilerinden Sheryl Sandberg konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamalarda: "Çok büyükler, çok hızlı büyüyorlar ve şimdiye kadar yaptığımızdan çok daha hızlı rakamlara ulaştılar. Bu durumdan endişelenmeliyiz." ifadelerini kullandı.

Facebook, TikTok'un büyümesinden rahatsız Tam Boyutta Gör

Ülkemizde de oldukça yüksek bir kullanıcı sayısına ulaşan TikTok, WhatsApp ve Messenger'ın ardından 2019'un en çok indirilen uygulaması olmuştu. 2020 yılına da hızlı bir giriş yapan sosyal platform büyük bir kesim tarafından eleştiriliyor olsa da, popülaritesini sürdürmeye devam ediyor. ABD tarafından casuslukla suçlanan TikTok'un daha ne kadar büyüme göstereceği ise merak konusu olmuş durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3912 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
facebook, tiktok ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim