Anlık Bildirim

Google Camera Go’ya HDR desteği geldi

RAM kapasitesi 2 GB'ın altında olan Android cihazlara gelişmiş kamera yetenekleri kazandıran Google Camera Go uygulamasına son güncelleme ile HDR desteği geldi.

Google Camera Go’ya HDR desteği geldi Tam Boyutta Gör

Google Camera uygulamasının RAM kapasitesi 2 GB’ın altında olan cihazlarda sorunsuzca çalıştırılabilecek hale getirilmiş Go sürümüne dikkat çekici bir özellik geldi. Uygulamaya son güncellemeyle HDR fotoğraf desteği eklendi.

Google Camera Go sayesinde artık düşük donanımlı Android cihazlara sahip kullanıcılar HDR uygulanmış yüksek kaliteli fotoğraflar çekebilecekler.

HDR modunun uygulamaya ekleneceği geçtiğimiz Nisan ayında XDA-Developers tarafından duyurulmuştu ancak henüz test aşamasındaydı ve ne zaman ekleneceği tam olarak bilinmiyordu. Son güncelleme ile uygulama bu özelliğe kavuşmuş oldu.

HDR desteğinin yanı sıra uygulama kullanıcılara hızlı performans, portre çekim modu, gece modu, kullanışlı bir arayüz ve özel bir fotoğraf işleme algoritması vaat ediyor.

Google Camera Go şu an için yalnızca Android Go işletim sistemine sahip sınırlı sayıdaki cihaza yüklenebiliyor. Android Go’lu olmayan cihazlara APK’ler sayesinde indirilebiliyor ancak bu APK’ler uygulamanın en son yayınladığı iki özelliği, gece modunu ve HDR desteğini içermiyor. Ayrıca mevcut APK’ler Android 8 Oreo’nun aşağısını da desteklemiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim