Anlık Bildirim

Google Fotoğraflar uygulamasında artık videolara yakınlaştırma yapılabilecek

Arama devinin en çok kullanılan uygulamalarından Google Fotoğraflar'a kullanıcılar tarafından beklenen bir özellik geliyor. Artık videoların istediğiniz bölümüne yakınlaştırma yapabileceksiniz.

Google Fotoğraflar uygulamasında artık videolara yakınlaştırma yapılabilecek Tam Boyutta Gör

Google Fotoğraflar, Android cihaz kullanan birçok kişinin fotoğraflarını görüntülemek ve organize etmek için kullandığı en popüler uygulamalardan biri. İyi haber şu ki Google bu uygulamayı daha fazla kullanıcı için faydalı bir hale getirmeyi amaçlıyor.

Videonun belli bölümüne odaklanabileceksiniz

Şirketin bu düşünceyle Google Fotoğraflar'a getirmek üzere test ettiği en yeni özellik ise videolara yakınlaştırma (zoom) yapılabilmesi. XDA geliştiriciler forumunda, Google Fotoğraflar 4.33 sürümünde ortaya çıkarılan bu özellik, uygulama içindeki herhangi bir videoya tıpkı fotoğraflarda olduğu gibi yakınlaştırma yapılabildiğini ortaya koyuyor.

Eğer bir videonun belirli bir kısmına odaklanmak istiyorsanız bu işi artık Google Fotoğraflar uygulaması ile pratik bir şekilde yapmanız mümkün olacak. Özellik şu anda geliştirme aşamasında ve hazır olunca kullanıma sunulması planlanıyor. Geçtiğimiz günlerde de şirket Google Fotoğraflar uygulamasına özel mesaj, manuel olarak yüz etiketleme gibi özellikler eklemişti. Yeni özelliğin hangi tarihte kullanıma sunulacağı konusunda ise henüz bir bilgi yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim