Anlık Bildirim

Google Play Store'da iyi uygulamaları bulmak kolaylaşacak

Android kullanıcıların vazgeçilmez uygulama marketi Google Play Store'a yeni bir özellik geliyor. Şirket en iyi uygulamaları ortaya çıkaracak olan filtreleri test etmeye başladı.

Google Play Store'da iyi uygulamaları bulmak kolaylaşacak Tam Boyutta Gör

Google Play Store, herhangi bir Android kullanıcısı için büyülü bir yerdir. Zira burada akıllı telefonunuzu daha yetenekli ve benzersiz kılmak için milyonlarca uygulama mevcut ancak iyi uygulamaları bulmak her zaman kolay olmayabiliyor.

Kötü uygulamalar elenecek

Google aradığınız kategorideki en iyi uygulamaları bulabilmek ve vurgulayabilmek için yeni "hassas filtreler" oluşturmaya karar verdi. Bir süredir test edilen bu özelliğin yakın bir sürede tüm kullanıcılara açılması bekleniyor. Gelen haberlere göre bu filtreler, uygulama ararken karşımıza çıkacak ve 4 yıldızdan daha fazla bir puan alan uygulamalar veya Editörün Seçimi rozetine sahip uygulamaları listeleyebileceğiz. Böylece bu küçük filtre, çok kötü olan ve Google Play Store'da yer bile almaması gereken çok sayıda uygulamayı ortadan kaldıracak.

Google Play Store'da iyi uygulamaları bulmak kolaylaşacak

Örneğin, bir fotoğraf düzenleme uygulaması arıyorsanız, binlerce seçenek arasından seçim yapabilirsiniz. Ancak hangisinin en iyi özellikleri sunduğunu nasıl bileceksiniz? Şimdiye kadar deneme yanılma yöntemiyle bu uygulamalar tek tek yüklememiz ve denememiz gerekiyordu. Bu filtrelerle birlikte cihazımıza boş yere kötü uygulama yüklemeyecek ve zaman kaybının da önüne geçebileceğiz. Yeni özellik bazı Android kullanıcılarına açılmış durumda ve herkesin kullanımına sunulması için de kısa bir sürenin gerektiğini de belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim