Anlık Bildirim

Microsoft, sanal asistanı Cortana'yı Android ve iOS platformlarından kaldırdı

Microsoft sanal asistanı olan Cortana'yı mobil platformlardan çekti. Şirket, Android ve iOS'ta artık Cortana desteği sunmayacak olsa da uygulama, Windows 10'da kullanılabilir olmaya devam edecek.

Microsoft, sanal asistanı Cortana'yı Android ve iOS platformlarından kaldırdı Tam Boyutta Gör

Android ve iOS için Cortana mobil uygulaması bugün Microsoft tarafından resmi olarak durduruldu. Microsoft'un sanal asistanı olan Cortana, artık mobil platformlarda hizmet veremeyecek olsa da Windows 10'da çalışmaya devam edecek.

Mobil için Cortana'nın sonuna gelindi

Android ve iOS sürümlerinin kullanıcılara sunulmasından bu yana Cortana, geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşamadı.

Microsoft, Temmuz 2020'de Android ve iOS için Cortana'yı kapatacağı konusunda kullanıcılarını uyardı ve sanal asistanının odak noktasını Microsoft 365 hizmetlerinde kullanıcılara yardımcı olmaya kaydıracağını söyledi.

Microsoft destek sayfasında: "31 Mart 2021 itibarıyla, oluşturduğunuz Cortana içeriği (hatırlatıcılar ve listeler gibi) artık Cortana mobil uygulamasında çalışmayacak ancak yine de Windows'taki Cortana üzerinden erişilebilecek. Ayrıca Cortana anımsatıcıları, listeleri ve görevleri, telefonunuza ücretsiz olarak indirebileceğiniz Microsoft To Do uygulamasıyla otomatik olarak eşleştirilecek." ifadelerine yer verildi.

Microsoft To Do Microsoft To Do Microsoft To Do Microsoft To Do Productivity Ücretsiz 166,7 MB

Microsoft To Do: Lists & Tasks Microsoft To Do: Lists & Tasks Microsoft To Do: Lists & Tasks Microsoft To Do: Lists & Tasks Microsoft Corporation Verimlilik Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim