Anlık Bildirim

Microsoft’un yeni Telefonum uygulaması özelliği telefondaki müziği kontrol etmeye izin veriyor

Microsoft'un bilgisayardan telefonu kontrol etmeye imkan sağlayan uygulaması Telefonunuz, yeni güncellemesiyle birlikte farklı uygulamalar arasında müziği kontrol etmeye imkan sağlıyor.

Microsoft’un yeni Telefonum uygulaması özelliği telefondaki müziği kontrol etmeye izin veriyor Tam Boyutta Gör

Microsoft’un bilgisayardan telefon kontrol etmeye imkan sağlayan uygulaması Telefonunuz, yeni bir özellik kazanarak telefondaki müziği de kontrol edebilecek.

Özellik halka açık Windows 10 sürümü 1.20051.93.0 ve Android’de 1.20051.113.0 ile kullanıcılara sunuldu. Bu versiyonlara sahip değilseniz uygulamalarınızı güncellemeniz gerekiyor.

Bilgisayarınızdaki iş akışını bozmadan telefonla müzik oynatıcıyı senkronize eden uygulama, dikkat dağınıklığını engelliyor. Uygulama, farklı kaynaklardan müzik çalmaya da izin veriyor. Kilit özelliklerden biri de bu.

Kilit özellikler:

  • Akıllı telefonunuzdaki medya oynatıcılarla etkileşime geçmek

  • Medya oynatıcılardaki dosya bilgilerini bilgisayarda göstermek

  • Şarkıları bilgisayar ekranından kontrol etmek

  • Farklı uygulamalar arasında kolayca geçiş yaparak müziğe farklı yerden devam etmek. Örneğin Spotify ile müzik dinlerken sıkıldığınızda SoundCloud üzerinden dinlemeye devam edebilirsiniz.

Bilinen kısıtlamalar arasında şimdilik bazı uygulamaların önceki şarkıya geçmek yerine geriye sarma butonu kullanmasından ötürü bu fonksiyonu kullanamayabilirsiniz. Bunun yanında uygulama şimdilik YouTube Video ve Audible uygulamalarını desteklemiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim