Anlık Bildirim

Plague Inc., Çin App Store’da yasaklandı

Çin Siber Uzay Dairesi, dünyayı hastalık yayarak yok etmeye dayalı mobil platform oyunu Plague Inc.'i Çin App Store’dan kaldırıldı.

Plague Inc., Çin App Store’da yasaklandı Tam Boyutta Gör

Dünyayı hastalık yayarak yok etmeye dayalı mobil platform oyunu Plague Inc. Çin App Store’dan kaldırıldı. Geliştirici Ndemic Creations tarafından yapılan açıklamada durumun kontrolden çıktığı ve geliştirici ekibin oyunu Çinli oyuncularla yeniden buluşturmak için Çinli yetkililerle görüşme halinde olduğu belirtildi.

Şirketin resmi sayfasında yer alan açıklamada, Çin Siber Uzay Dairesi’nin oyunda kanuna aykırı içerik tespit ettiği ve bu yüzden mağazadan kaldırıldığı ifade edildi. Kurumun aldığı kararın koronavirüs salgınıyla ilgili olup olmadığı ise belirsizliğini koruyor.

Plague Inc., Çin App Store’da yasaklandı Tam Boyutta Gör

Ndemic yetkilileri, Çin Siber Uzay Dairesi’ne ulaşmaya çalıştıklarını söylerken kurumun kaygılarını anlayışla karşıladıklarını ve mevcut duruma bir çözüm üretmek için iş birliğine hazır olduklarını ifade etmiş.

Plague Inc., devam eden koronavirüs salgını nedeniyle Ocak ayı içinde kendi en yüksek oyuncu rekorunu kırmıştı. Yoğun ilgi nedeniyle şaşkına dönen Ndemic Creations ise bir açıklama yapmak zorunda kalmış ve oyunun salgına yönelik bilimsel bir model oluşturmadığını ifade etmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8244 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
plague inc, Mobil Teknolojiler ve
2 etiket daha Mobil Oyunlar Covid-19
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim