Anlık Bildirim

Twitter yakında Spaces'ın masaüstü sürümünü tanıtacak

Sosyal medya platformu Twitter, Clubhouse benzeri sesli sohbet odaları özelliği Spaces'ı masa üstü sürümüne getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Twitter yakında Spaces'ın masaüstü sürümünü tanıtacak Tam Boyutta Gör

Clubhouse uygulamasının popülaritesi teknoloji şirketlerini, kullanıcıları platformlarına bağlı tutmak için alternatif üretmeye zorladı. Bunlardan biri olan Twitter, kendi Clubhouse rakibi olan Spaces'ı Android ve iOS'ta tanıtmıştı. Şimdi ise masaüstüne getirmeye hazırlanıyor.

Ne zaman kullanıma sunulacağı netleşmedi

Twitter'ın Spaces için bir web sürümü üzerinde çalıştığı söyleniyordu. The Verge tarafından bildirildiği üzere şirket bu özelliğin masaüstünde nasıl görüneceğini test etmeye başladı. Bir geliştirici ise Spaces'ın web'de nasıl görünebileceğine dair bazı tasarımlar yayınladı. Paylaşılan ekran görüntüsüne göre, web için Twitter Spaces bölümü cep telefonundakiyle aynı görünecek.

Twitter'ın Spaces özelliğinin masaüstü sürümde de mobil cihazlarda olduğu gibi çalışması bekleniyor. Hatırlamak gerekirse, Twitter Spaces gerçek zamanlı sesli konuşmalar, tepki emojileri, Tweetleri paylaşma yeteneği, otomatik altyazılar ve daha fazlasını sunuyor. Aynı anda, toplantı sahibi de dahil 11 kişinin konuşmasına izin verilen Spaces'in masa üstü versiyonunun, hangi tarihte kullanıma sunulacağı konusunda ise henüz kesin bir bilgi mevcut değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim