Anlık Bildirim

Uber, Ankara'da hizmet vermeye başladı

Uber Türkiye'den yapılan açıklamaya göre Ankara'da bugünden itibaren UberTaksi hizmeti sunulmaya başladı. Ankaralılar, Uber uygulamasından sarı taksi çağırabilecek.

Uber, Ankara'da hizmet vermeye başladı Tam Boyutta Gör

Yaklaşık 2 ay önce ülkemizdeki erişim engeli kaldırılan Uber, faaliyetlerini genişletmeye devam ediyor. Uber bugünden itibaren Ankara’da hizmet vermeye başlıyor.

Uber, tıpkı İstanbul’da olduğu gibi Ankara’da da sadece sarı taksi çağırmak için kullanılıyor. Türkiye'de Uber XL araçlara izin çıkmadı.

Uber, Ankara’ya özel bir kampanya düzenledi. Mart ve Nisan ayı içerisinde Ankara’daki ilk yolculuğunuzun 40 TL’ye kadarki kısmı ücretsiz olacak. Bu kampanyadan yararlanmak için MERHABAANKARA kodunu kullanabilirsiniz. Kampanya kişiye özel olabilir. Uygulama içerisinden kampanyayı kontrol etmenizde fayda var.

İstanbul’da taksicilerin tepkisi üzerine Uber’e dava açılmış ve haksız rekabet kararıyla Uber’e erişim engellenmişti. Ocak 2021’de istinaf mahkemesinin kararıyla UberTaksi’nin erişim engeli kararı kaldırıldı. Uber, İstanbul’da sarı ve turkuaz taksilerde hizmet vermeye başladı. İstanbul ve Ankara’da taksi çağırıp ödemeyi Uber üzerinden yapabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9532 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uber, uber ankara ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim