Anlık Bildirim

Acer taşınabilir PM161Q monitör modelini satışa sunuyor

Acer PM161Q taşınabilir Full HD monitör tek bir USB Tip-C kablosu ile bağlantı kurabiliyor. İnce ve hafif olduğu için dizüstü çantanıza atarak istediğiniz yere götürebilirsiniz.

Acer taşınabilir PM161Q monitör modelini satışa sunuyor Tam Boyutta Gör

Son dönemde taşınabilir monitör modellerine olan ilgi artmaya başladı. Üreticiler de bu talebi karşılayabilmek adına farklı fiyat segmentlerinde taşınabilir monitör modelleri geliştiriyor. Acer buna son örnek.

Acer PM161Q özellikleri ve fiyatı

Acer PM161Q taşıanbilir monitör modeli profesyonelleri ve öğrencileri hedefliyor. 2cm kalınlık değeri olan monitör 0.97Kg ağırlığında. Bu sayede dizüstü cantalarında kolay bir şekilde taşınabiliyor.

15.6 inçlik IPS LCD ekranında Full HD çözünürlük sunan monitör modeli 200 nit parlaklık değerine sahip ve Acer VisionCare ile göze zararlı mavi ışığı engelliyor, titreşimi azaltıyor, görünümü iyileştiriyor.

Monitör mobil cihazlara veya dizüstü bilgisayarlara tek bir USB Tip-C kablosuz ile bağlanıyor. Bu sayede yerden tasarruf sağlıyorsunuz. 6-bit renk derinliği sunan Acer PM161Q modeli 170 Pound fiyat etiketi ile satılıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim