Anlık Bildirim

Myst Remake, Xbox'a FSR desteği ile geliyor

Microsoft'un Haziran ayında FSR desteğini Xbox serisine geleceğini duyurmasının ardından önümüzdeki hafta piyasaya sürülecek Myst Remake, Xbox serisine FSR desteğiyle gelen ilk oyun olmayı başardı.

Cyan Worlds'teki geliştiricilerin belirttiğine göre FSR desteği, hem Xbox Series X (4K çözünürlükte) hem de Xbox Series S (1440p çözünürlükte) platformlarında saniyede 60 kare sağlamak için son derece etkili oldu. 

Myst Remake, Xbox'a FSR deteği ile geliyor Tam Boyutta Gör

Cyan Worlds şirketinin Pazarlama ve Marka Müdürü Jenf Lanctot'un FSR hakkındaki açıklaması ise şu şekilde;

''Bunu başarmak için kullandığımız teknik özelliklerden biri olan AMD FidelityFX desteği, grafik kalitesini normalde yapabileceğimizden çok daha yüksek bir seviyeye çıkarmamızı sağladı. FSR sayesinde Myst, en yüksek grafik ayarına sahip Xbox Series X'te 4K çözünürlükte ve Xbox Series S'de ise 2K çözünürlükte saniyede 60 kare hızını sorunsuz bir şekilde çalıştırmayı başardı.

FSR ile oyun çözünürlüğünü arka planda etkili olacak şekilde azaltıyoruz ve ardından süper örnekleme işleminin görüntüyü netleştirmesine izin veriyoruz. Oyunun çözünürlük ayarlamaları olmadan gerçek 4K çözünürlükte nasıl göründüğü konusunda bazı küçük farklılıklar var ancak genel olarak FSR, 4K ekranda Xbox Series X|S'de görsel detaylardan çok fazla ödün vermeden yaklaşık %75 performans artışı sağlıyor. Xbox Series X|S için bu teknolojiden yararlanan ilk geliştiricilerden biri olmaktan gurur duyuyoruz!''

PC ve Xbox plaformları için geliyor

Myst remake, Game Pass'e ek olarak Steam, GOG, Epic Games Store, Xbox ve Microsoft Store aracılığıyla 26 Ağustos'ta piyasaya sürülecek. Aşağıdaki FSR açık/FSR kapalı görüntü karşılaştırmasına göz atmayı da unutmayın.

Myst Remake, Xbox'a FSR deteği ile geliyor Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim