Anlık Bildirim

Next 4K Android TV Box ve TV Stick alana 1 yıllık D-Smart Go üyeliği hediye!

D-Smart GO ve Next&NextStar iş birliği yaptığını duyurdu. Next 4K Android TV Box veya Next 4K Android TV Stick satın alan üyelere 1 yıllık D-Smart Go Mega Paket üyeliği hediye.
Next 4K Android TV Box alana 1 yıllık D-Smart Go üyeliği hediye Tam Boyutta Gör
Next ve D-Smart tarafından yapılan iş birliği ile Next’in 4K Android Box cihazlarını satın alanlara 1 yıllık D-Smart Go üyeliği hediye ediliyor. D-Smart’tan yapılan açıklamaya göre Next 4K Android Box ve Next 4K Android TV Stick ürünlerini satın alan müşterilere 1 yıllık D-Smart Go Mega Paket üyeliği hediye olarak veriliyor.

L1 lisansı var

D-Smart GO'daki tüm kanalları, dizi ve filmleri kapsayan D-Smart Go Mega paket üyeliği yıllık 399 TL fiyata sahip. Next 4K TV Stick ürünü yaklaşık olarak 1.500 TL’ye, Next 4K TV Box ise 1.850 TL’ye satılıyor. L1 lisansına sahip bu cihazlar ile Netflix, Disney gibi platformlar yüksek çözünürlüklü olarak seyredilebiliyor.

Next 4K Android TV Box alana 1 yıllık D-Smart Go üyeliği hediye Tam Boyutta Gör

Canlı TV yayınları buluta kaydedilebiliyor

D-Smart Go üyeleri, içerik kütüphanesindeki içerin yanı sıra TV kanallarını canlı olarak seyredebiliyor. Tüm TV kanalları 72 saate kadar geri alınabiliyor, yayınlanan program baştan izlenebiliyor ya da durdurulup, geri-ileri sararak da izlenebiliyor. Ayrıca, ‘Bulut Kayıt’ özelliği ile seçili TV kanallarındaki programları kaydederek bulutta kişiye özel ayrılan alanda 30 gün saklanabiliyor ve istenildiği zaman istenilen cihazdan izlenebiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7247 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
next, d-smart ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim