Anlık Bildirim

Nokia, 12 farklı kablosuz kulaklık tanıttı

Bir zamanların efsanesi Nokia’nın, akıllı telefon dünyası dışında attığı adımlar devam ediyor. Daha önce de kablosuz kulaklıklar tanıtan Nokia, bir sürü yeni kablosuz kulaklığını tanıttı.

Bir zamanların akıllı telefon efsanelerinden Nokia, 12 farklı yeni kablosuz kulaklığını duyurdu. Bir firmanın aynı anda bu kadar fazla kulaklık tanıtması ilginç olsa da her kulaklık, gerek fiyat gerek özellikleri ile olsun farklı pazarlar için mücadele edecek gibi gözüküyor.

Nokia’nın yeni kablosuz kulaklıkları 4 farklı seriye bölünmüş. Clarity, Comfort, Micro ve Go isimli seriler, farklı kişilere yönelik tasarlanmış. Nokia’nın kablosuz kulaklıklarından 4 tanesi tekli kulaklık olarak çıkıyor, bunlar; Nokia Solo Bud, Nokia Solo Bud+, Nokia Clarity Solo, Nokia Clarity Solo Bud+.

Nokia Solo serisi

Nokia, Solo Bud ve Solo Bud+’ınbir zamanların efsanesi Nokia Luna’nın bir nevi devam modeli olduklarını ve sürekli hareket halinde olan profesyoneller için tasarlandığını söylüyor. Nokia Clarity Solo ve Clarity Solo+ ise daha lüks ve premium kulaklık tercih edenler için tasarlanmış. Clarity Solo serisi, Qualcomm cVc tarafından güçlendirilmiş çift mikrofonlu gürültü engelleme teknolojisi ile geliyor. Clarity Solo+, Solo’dan farklı olarak IPX4 sertifikasına sahip, yani su sıçramalarına karşı koruma sağlıyor.

Nokia'dan bir sürü kablosuz kulaklık geliyor! Tam Boyutta Gör

Nokia Clarity serisi

Nokia’nın yeni kulaklıklarından amiral gemisi olanlar ise Nokia Clarity Earbuds ve Clarity Earbuds Pro. Clarity Earbuds serisi, yankıları engellemek ve arka plan seslerini azaltmak için, Qualcomm cVc ile güçlendirilmiş çift mikrofonlu çevresel gürültü engelleme teknolojisine sahip. Ayrıca Clarity Earbuds serisinin dışında bir ışık halkası bulunuyor ve bu halka, ses açıkken aydınlanarak çevrenizdekilerin sizi rahatsız etmesini engelliyor. Kulaklıklar, Bluetooth 5.2 ile geliyor ve 10mm neodymium sürücülere sahipler. Kulaklıklar “low latency technology” modu ile düşük gecikme sunuyor ve film ve oyun seansların için güzel bir deneyim sunuyor. Clarity Earbuds Pro, standart modelden farklı olarak aktif gürültü engelleme ve ortam seslerini arttırma modu ile geliyor. Pro modeli ile kullanıcılar, ortamın sesini sıfırlama veya arttırma seçeneklerine sahip olacak.

Nokia'dan bir sürü kablosuz kulaklık geliyor!

Nokia Comfort serisi

Nokia’nın diğer kulaklık serilerinden biri ise Nokia Comfort Earbuds oluyor. Comfort Earbuds, Comfort Earbuds+ ve Comfort Earbuds Pro modellerine sahip olan serinin ana odağı rahatlık. Her bir kulaklık, kulağın içinde yumuşayan bir komfor halkasına sahip olarak geliyor. Comfort serisi, 9 saatlik batarya ömrü sunuyor. Comfort+ kablosuz şarj desteği ile gelirken Comfort Pro, aktif gürültü engelleme özelliğine sahip. Her kulaklığın çok rahat bir kullanım sunduğu, kulağın içine sıkı bir şekilde tutunabildiği ve saatlerce rahat kullanım deneyim sunduğu belirtiliyor.

Nokia'dan bir sürü kablosuz kulaklık geliyor! Tam Boyutta Gör

Nokia Micro serisi

Nokia Micro serisi, minimal bir tasarıma sahip olarak geliyor. Micro serisi kulaklıklar, 9 saatlik bir kullanım sunarken, kutu ile beraber, bu ömür 28 saate kadar çıkabiliyor. Micro Pro modeli, çift mikrofona sahip ve açılı bir tasarıma sahip olarak daha rahat bir kullanım sunuyor. Her iki  kulaklık da 6mm sürücü ve IPX5 sertifikasına sahip.

Nokia'dan bir sürü kablosuz kulaklık geliyor! Tam Boyutta Gör

Nokia Go Earbuds+

Nokia’nın sonuncu kablosuz kulaklığı ise Nokia Go Earbuds+ oluyor. 13mm sürücülere sahip kulaklığın rahat bir kullanım sunduğu belirtiliyor. Nokia Go Earbuds+, 6.5 saatlik bir batarya ömrü sunarken kutu ile beraber bu ömür, 26 saate kadar çıkıyor. Go Earbuds+, Nokia’nın en ucuz kablosuz kulaklığı olarak çıkış yapacak. Go Earbuds+’ın diğer özellikleri ise; IPX4 sertifikası, Bluetooth 5, dokunmatik kontrol ve Type-C desteği. Nokia, 12 kablosuz kulaklık dışında bir de kablolu kulaklığını tanıttı. 10mm sürücülere sahip olan Nokia Wired Earbuds, ergonomik bir tasarım ile geliyor.

Nokia'dan bir sürü kablosuz kulaklık geliyor! Tam Boyutta Gör

Nokia’nın yeni kulaklıklarının fiyatları:

  • Nokia Go Earbuds+ : 34$
  • Nokia Micro Earbuds: 64$
  • Nokia Micro Earbuds Pro: 69$
  • Nokia Comfort Earbuds: 54$
  • Nokia Comfort Earbuds+ : 59$
  • Nokia Comfort Earbuds Pro: 99$
  • Nokia Clarity Earbuds: $89
  • Nokia Clarity Earbuds Pro: 99$
  • Nokia Solo Bud: 29$
  • Nokia Solo Bud+ : 39$
  • Nokia Clarity Solo Bud: 59$
  • Nokia Clarity Solo Bud+ : 59$
  • Nokia Wired Buds: $6
Kaynakça https://nokiamob.net/2021/07/27/new-nokia-clarity-comfort-micro-and-go-series-of-headphones-announced/ https://www.gizmochina.com/2021/07/28/nokia-clarity-comfort-micro-go-series-earbuds/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim