Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A53, A54 ve S21 FE için One UI 6.1 güncellemesi yolda

Android tarafında güncelleme politikası ile dikkatleri çeken Samsung, One UI 6.1 güncellemelerine devam ediyor. İddialara göre güncelleme, yakında önceki yıl modellerine de ulaşacak.
Samsung Galaxy S21 FE Tam Boyutta Gör
Son yıllarda uyguladığı güncelleme politikası ile kullanıcılarını oldukça mutlu eden Samsung, geçtiğimiz aylarda duyurduğu One UI 6.1 işletim sistemini dağıtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Galaxy S23, Galaxy S22, Galaxy S21 ve Galaxy Z Fold 3 gibi cihazlar için dağıtılan yeni güncelleme yakında daha çok cihaza ulaşacak.

Galaxy S21 FE’nin güncelleme desteği devam ediyor

X platformunda mobil teknoloji sızıntıları ile bilinen @theonecid; Samsung’un 14 Mayıs’ta Galaxy A53, Galaxy A54 ve Galaxy S21 FE için One UI 6.1 güncellemesini dağıtacağını duyurdu. Bahsi geçen güncelleme planı Kanada için belirlenmiş ancak firmanın bu güncellemeyi daha sonraki haftalarda küresel olarak yayınlaması bekleniyor.

Samsung’un en popüler güncellemelerinden olan One UI 6.1, bahsi geçen cihazlara ne gibi özellikler getirecek? One UI 6.1, yapay zekâ temelli bir güncelleme olsa da bu cihazlara yapay zekâ özellikleri eklenmesi beklenmiyor. Bunun yerine Galaxy A54, Galaxy A53 ve Galaxy S21 FE; gelişmiş galeri uygulaması, özel etiketler, yenilenmiş medya oynatıcı ve yeni kilit ekran araçlarına erişebilecek. Ayrıca One UI 6.1 ile bu cihazlar, Samsung’un yeni Quick Share ve Find uygulamasına erişim sağlayabilecek.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim