Anlık Bildirim

Superonline upload hızını artırdı şimdi sıra Türk Telekom’da!

Turkcell Superonline kullanıcılarının upload hızı 20 Mbps'e çıktı. Karantina günlerinde öğrencilerin ve çalışanların upload problemi yaşamaması için tüm firmaların upload hızını arttırması gerek.

Superonline upload hızını artırdı şimdi sıra Türk Telekom’da! Tam Boyutta Gör

Turkcell Superonline bugün itibariyle kullanıcıların upload hızını yükseltti. Pek çok Superonline abonesinin upload (gönderme) hızı 20 Mbps’e çıktı.

Superonline, henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Forum’daki kullanıcılarımızın yorumlarına baktığımızda Superonline abonesi herkesin hızının arttığını görüyoruz. Superbox abonelerinde ve Superonline altyapısını kullanan diğer sağlayıcı abonelerinde hız artışı yok. Upload hızındaki artışın ne kadar süre geçerli olduğu bilinmiyor.

Upload hızı, Türkiye’nin kanayan yaralarından biri. Kullanıcılar yıllardır düşük hızdan şikayetçi. İnternet Servis Sağlayıcıları (İSS), maliyetlerin artacağını ve altyapının bu trafiği karşılamayacağını öne sürüyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle eve kapandığımız şu günlerde upload hızı kritik önem taşıyor. Öğrenciler derslerini görüntülü görüşmeyle devam ettiriyor. Çalışanlar, işini internet üzerinden sürdürüyor. Aynı anda kullanım olduğunda upload hızı yetersiz kalıyor. Turkcell Superonline, upload hızını yükselterek karantina günlerinde aboneleri için önemli bir adım attı.

Superonline upload hızını artırdı şimdi sıra Türk Telekom’da! Tam Boyutta Gör

Şimdi sıra Türk Telekom’da

Evlere kapandığımız şu günlerde dijital eğitimin aksamaması, dijital iş yerlerinin kesintisiz şekilde çalışmasını sürdürebilmesi ve oyuncuların bağlantı problemi yaşamaması için başta Türk Telekom olmak üzere tüm İnternet servis sağlayıcılarını download ve upload hızlarını yükseltmeye davet ediyoruz.

Twitter'da TT etkinliği başladı: #UploadHızıArtırılsın

Superonline dışındaki servis sağlayıcılarını kullanan Forum DonanımHaber üyeleri ve diğer internet kullanıcıları, Twitter'da #UploadHızıArtırılsın etiketi altında taleplerini servis sağlayıcısına iletiyorlar. Siz de bu etiketle tweet atarak kullanıcıların sesini ilgili firmalara duyurmasına yardımcı olabilirsiniz.

Forum üyelerimizin upload hızının arttığına dair testlere bu konudan ulaşabilirsiniz:

https://forum.donanimhaber.com/superonline-upload-hizlari-artti--142757814

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
51050 kez okundu.
216 kişi, toplam 247 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
superonline, turkcell ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim