Anlık Bildirim

Türk Telekom'daki upload artışı ne zamana kadar sürecek? Açıklama geldi

Dün yaptığımız haberde Türk Telekom kullanıcılarının upload hızının 2 katına çıktığını duyurmuştuk. Türk Telekom resmi açıklama yayınladı ve bu artışın ne zamana kadar süreceğini açıkladı.

Türk Telekom'daki upload artışı ne zamana kadar sürecek? Açıklama geldi Tam Boyutta Gör

Koronavirüs salgını nedeniyle iş ve eğitimin evden devam ettiği bugünlerde upload hızı ciddi önem taşıyor. Forum DonanımHaber üyeleri, upload hızının artması için internet servis sağlayıcılarına çağrıda bulunmuştu. Türk Telekom, kullanıcıların talebini yerine getirdi ve upload hızını artırdı.

Dün yaptığımız haberde Türk Telekom abonelerinin upload hızının arttığını duyurmuştuk. Türk Telekom konuyla ilgili açıklama yayınladı. Ne kadar artış olduğunu ve artışın ne kadar süreceğini açıkladı.

Türk Telekom’un açıklamasına göre fiber ve VDSL üzerinden hizmet alan Türk Telekom ve Türk Telekom altyapısını kullanan internet servis sağlayıcısı abonelerinin upload hızı 2 katına çıktı. ADSL kullanıcılarında artış olmayacak.

Türk Telekom’daki upload artışı ne yazık ki kısa süreliğine olacak. Kullanıcılar 1 Haziran 2020’ye kadar 2 kat upload hızından yararlanacak. Bu tarihten itibaren upload hızları eski haline düşecek. Turkcell Superonline aboneleri de 1 Haziran 2020’ye kadar en az 50 Mbps download, 20 Mbps upload hızı alacak. Umarız 1 Haziran'a girdiğimizde hızlarda düşüş olmaz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19172 kez okundu.
39 kişi, toplam 44 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
türk telekom, ne kadar sürecek ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim