Anlık Bildirim

Oppo A55 5G tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Oppo uygun fiyatlı akıllı telefon modellerinin arasına bir yenisini ekledi. Oppo A55 5G isimli cihaz Mediatek Dimensity 700 işlemci, 5G desteği ve büyük bir batarya ile geliyor.

Oppo A55 5G tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji devi Oppo, 5G bağlantısını destekleyen uygun fiyatlı akıllı telefon yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Çinli şirket bu kez Oppo A55 5G modelini piyasaya sürdü.

Plastik kasaya sahip cihaz HD+ çözünürlük ve 60 Hz tazeleme oranı sunan 6.5 inç LCD ekran taşıyor. Gücünü geçen yılın sonunda çıkış yapan 7 nm'lik MediaTek Dimensity 700'den aldığını belirtelim.

Yonga seti entegre 5G modemin yanı sıra maksimum 2.2 GHz frekansa sahip iki yüksek performanslı ARM Cortex-A76 çekirdeği ve 2.0 GHz hızında çalışan altı enerji verimli ARM Cortex-A55 çekirdeği içeriyor. Grafik tarafı ise Mali-G57 GPU birimine emanet.

Oppo A55 5G tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Üçlü arka kamera ve 5.000 mAh pil

Oppo A55 5G'de 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına yer verilmiş. Akıllı telefonun hafızası microSD kart desteği sayesinde genişletilebiliyor. Enerji iytiyacını 5.000 mAh kapasiteli pilinden karşılayan cihaz USB-C bağlantı noktası, kulaklık girişi ve yan tarafa yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı ile geliyor.

Oppo A55 5G tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Oppo A55 5G'nin arka panelinde 13 + 2 + 2 megapiksel sensör kombinasyonundan oluşan üçlü kamera sistemi mevcut. Maksimum FHD çözünürlükte saniyede 30 kare video kaydı yapabiliyor. Akıllı telefonun ön tarafında ise 8 megapiksellik selfie kamerası var. Oppo A55 5G, Çin'de 245 dolar fiyat etiketiyle satışa sunuldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim