Anlık Bildirim

Oppo'nun ilk tablet modeli Oppo Pad fiyatı ve özellikleriyle ortaya çıktı

24 Şubat'ta karşımıza çıkacak olan Oppo Pad, tanıtımdan önce fiyatı ve özellikleriyle ortaya çıktı. İşte Oppo'nun ilk tablet modeli Oppo Pad'in fiyatı ve özellikleri.

Oppo'nun ilk tableti Oppo Pad fiyatı ve özellikleriyle sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon pazarında iyi bir yere sahip olan Oppo, artık farklı alanlarda da üretim yapıyor. Şimdi ilk tablet modelini tanıtmaya hazırlanan Oppo, Oppo Pad isimli tabletini birkaç gün önce sosyal medya üzerinden duyurmuştu. 24 Şubat'ta tanıtılacak olan Oppo Pad, henüz lansman tarihi gelmeden özellikleri ve fiyatıyla ortaya çıktı. İşte Oppo Pad hakkında bilinenler.

Oppo Pad'in muhtemel özellikleri ve fiyatı

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada ilk tabletinin görsellerini paylaşan Oppo, cihazın özellikleri ve fiyatı hakkında herhangi bir bilgi vermedi. Ancak bugün gelen sızıntılar Oppo Pad'in fiyatını ve özelliklerini ortaya koydu. Sızıntılara göre Oppo Pad 10,95 inç büyüklüğünde LCD bir ekranla birlikte geliyor. 120Hz yenileme hızına sahip bu ekran 2560x1600 piksel çözünürlük sunarken, hemen üzerinde 8MP'lik bir ön kamerayı da taşıyor.

Oppo'nun ilk tableti Oppo Pad fiyatı ve özellikleriyle sızdırıldı

Arka tarafında 13MP'lik bir kamerayı barındıran Oppo Pad, sızıntılara göre performansını Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 870'den alıyor. 8GB'a kadar RAM bellekler ile satışa sunulması beklenilen Oppo Pad 128GB ve 256GB depolama seçenekleri sunacak. Elektriksel anlamda gücünü 8360mAh'lik bir bataryadan alacağı iddia edilen cihazın, 33W hızlı şarj desteğine sahip olması da bekleniliyor.

Toplamda 510 gram ağırlığında olacak olan Oppo Pad, 7,05mm kalınlığa sahip olacak. Son olarak Dolby Atmos ve dört hoparlör gibi özelliklere de sahip olan Oppo Pad'in fiyatının ise 6GB + 128GB sürümü için 394 Dolar olması bekleniliyor. Diğer bir versiyon olan 6GB + 256GB'lık versiyonun ise 441 Dolar olacağı gelen sızıntılar arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim