Anlık Bildirim

2021 Honda Civic'ten ilk teaser geldi

Yeni nesil Honda Civic detaylanmaya başladı. Bugün ilk resmi paylaşımı yapan Japon marka, 2021 Honda Civic Sedan'ı prototip formda karşımıza çıkaracağı tarihi paylaştı. İşte detaylar:

Geçtiğimiz aylarda patent görüntüleri ortaya çıkan 2021 Honda Civic Sedan tasarımıyla bizleri şaşırtmıştı. Bugün yeni nesil Honda Civic Sedan ile ilgili ilk resmi paylaşım geldi.

Japon markanın paylaştığı kısa teaser videosunun sonunda 17 Kasım tarihine işaret ediliyor. Bu tarihte Twitch platformu üzerinde düzenlenecek özel bir etkinlikte yeni Honda Civic Sedan'ı prototip formunda görme şansı elde edeceğiz. 

Paylaşılan videoda ayrıca yeni nesil Civic'in dış tasarımından bazı parçalar görebiliyoruz. Yenilenen ızgara, LED gündüz farlarına sahip yeni aydınlatmalar ve sedan formuna daha da yakınlaşan arka bölümü görmek mümkün. Patent görsellerinde karşımıza çıkan stopları da videoda net bir şekilde görebiliyoruz.

Yeni nesil Honda Civic ailesinde bulunacak motor seçenekleri hakkında henüz bir bilgi yok. Güncel model ülkemizde 282.800 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
39707 kez okundu.
50 kişi, toplam 59 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, 2021 honda civic ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim