Anlık Bildirim

CarDroid aracınızın eğlence bilgisayarı olacak

Bir Android tablet donanımı hoparlör ve ekran hariç olarak barındıran CarDroid; Android Auto üzerinden aracınıza bağlanarak ekrana tam bir Android sürümü yansıtabiliyor.

CarDroid aracınızın eğlence bilgisayarı olacak Tam Boyutta Gör

Günümüzde araç içi eğlence çözümleri çok gelişti. Bir dönemin kasetli sistemlerinden bugün dokunmatik ekranlı ve uygulama destekli sistemlerine kadar geldik. Yine de her araç sisteminde istediğimiz özellikler olmayabiliyor. CarDroid bu amaçla tasarlandı.

CarDroid nedir

Android Auto ve dokunmatik ekranlı araçlar için geliştirilen CarDroid temelinde ARM tabanlı bir bilgisayar. Set üstü televizyon kutularına benzetebileceğimiz konseptte 8 çekirdekli MediaTek işlemci, 4GB RAM, 64GB depolama, mikrofon, GPS, WiFi, Bluetooth 5.0, Android 9.0 işletim sistemi şeklinde özellikler yer alıyor.

USB girişinden aracınıza taktığınızda Android Auto ile etkileşime geçiyor ve kendi ara yüzünü getiriyor. Burada Android uygulamaları kullanabiliyorsunuz. Telefonunuz üzerinden hotspot sağladığınızda da internete bağlanabiliyor. Kısaca bir Android tablet ekranınıza gelmiş oluyor.

CarDroid sınırsız eğlence ve bilgi imkanı sunabiliyor ancak Android Auto olsun veya CarPlay olsun sürücünün dikkatini dağıtmadan ses ağırlıklı yardımcı hizmetler sunmayı amaçlıyor. Bu bakımdan sürekli video veya dizi izlenen bir araçta güvenlik de sıkıntıya girebilir.

CarDroid ihtiyacı olan bağışı toplamış durumda ve Aralık ayında dağıtıma başlıyor. Henüz bitmeyen kampanyada RAM ve bellek seçeneklerine göre 74$ başlangıç fiyatı mevcut.

CarDroid aracınızın eğlence bilgisayarı olacak Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim