Anlık Bildirim

Hyundai Elantra N Line, 201 beygir gücü ve sportif tasarımıyla tanıtıldı

Geçtiğimiz ay çizimleri paylaşılan yeni Hyundai Elantra N Line bügün görücüye çıktı. Sportif detaylarla süslenen model, manuel ve DCT şanzıman seçeneklerine sahip.

Hyundai Elantra N Line, 201 beygir gücü ve sportif tasarımıyla tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Ürün ve teknoloji gelişimlerine tüm hızıyla devam eden Hyundai, geçtiğimiz ay çizimlerini paylaştığı Elantra N Line’ı bugün resmi olarak tanıttı. Sportif sedan tutkunlarını hedef alan Hyundai Elantra N Line, alçak ve geniş gövdesiyle güçlü bir duruş sergiliyor.

Hyundai’nin yüksek performanslı N markası tarafından geliştirilen Elantra N Line, diğer N Line modellerinde olduğu gibi özel bir tasarım ve performans artırıcı unsurlarla karakterize edildi. Elantra N Line’da, 201 beygir güç ve 265 Nm tork üreten 1.6 litre GDI turboşarjlı benzinli motor bulunuyor. Söz konusu ünite, altı ileri manuel veya yedi ileri çift kavramalı DCT şanzımanla tercih edilebiliyor.

Güçlendirilmiş motoruyla canlı bir sürüş deneyimi sunmayı hedefleyen Hyundai Elantra N Line, 18 inç çapındaki jantları, çok bağlantılı bağımsız arka süspansiyonu ve daha büyük fren diskleriyle üstün bir yol tutuş vadediyor. Ayrıca, sertliği artırılmış süspansiyonlar da Elantra N Line’ın yol tutuş performansı için yapılan mekanik güncellemeler arasında.

Hyundai Elantra N Line, 201 beygir gücü ve sportif tasarımıyla tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Markanın yeni “Parametrik Dinamik” tasarım felsefesiyle geliştirilen Hyundai Elantra N Line’ın dış tasarımında alçak ve geniş bir duruş hakim. Yeni nesil kademeli ön ızgara, N line logoları, geometrik hatlara ve ok şekilli detaylarla bezeli hava girişlerine sahip ön tamponu, Elantra N Line’ın dinamik görüntüsünü destekleyen detaylardan. Sportif marşpiyeller, arka tarafta yer alan spoyler, krom çift çıkışlı egzoz ve N Line arka difüzör de Elantra N Line’ın tasarım unsurları arasında.

Hyundai Elantra’nın iç mekanında da farklı dokunuşlar mevcut. Direksiyonun arkasına yerleştirilen vites kulakçıkları ve “Sürüş Modu” gibi sürücü odaklı özelliklerin yanı sıra kırmızı dikişli deri kaplı ve delikli N Line direksiyon simidi, deri destekli N spor koltuklar, metal materyallere ve deri kaplamaya sahip vites topuzu ile mat krom pedalları bu dokunuşlar arasında göstermek mümkün.

Hyundai Elantra N Line’ın satışa sunulacağı tarih henüz belli değil. Performans serisini daha da genişletmek isteyen marka, yeni Elantra N Line’ın ardından çok kısa bir süre içerisinde 2.5 litrelik turboşarjlı Sonata N Line’ı da satışa sunmayı planlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6481 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, hyundai elantra n line ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim