Anlık Bildirim

Hyundai, İzmit'te üreteceği yeni SUV modelin adını açıkladı

İlk teaser görseli paylaşılan ve adı açıklanan crossover model, markanın Avrupa’daki SUV serisine giriş modeli olacak ve İzmit’teki Hyundai Assan fabrikasında üretilecek

Hyundai, İzmit'te üreteceği yeni SUV modelin adını açıkladı Tam Boyutta Gör

İzmit'teki Hyundai Assan fabrikasında üretilecek yeni B-SUV modelle ilgili detaylar gelmeye başladı. Söz konusu modelin adı Hyundai Bayon olacak.

Son 20 yılda ürettiği tüm SUV modelleri için dünyanın en popüler şehir ve kasaba isimlerini tercih eden Hyundai, yeni modelde de bu kuralı bozmamış. Bayon adı, Fransa'nın güneybatısındaki Bayonne şehrinden esinlenilmiş. Hyundai, Bayon’u Avrupa için ürettiğinden adını da yine bir Avrupa şehrinden almaya karar vermiş.

B segmentinde konumlanan Bayon, Hyundai’nin Avrupa’daki SUV serisine giriş modeli olacak. Hyundai Bayon, 2021’nin ilk yarısında üretilmeye başlanacak.

Hyundai Avrupa Pazarlama ve Üründen Sorumlu Başkan Yardımcısı Andreas-Christoph Hofmann, konuyla ilgili olarak, "Model yelpazemiz ve satış başarımız açısından Avrupa SUV pazarında şimdiden güçlü bir şekilde yer aldık. Ayrıca, B-SUV segmentine bir model daha ekleyerek Avrupalı müşterilerimizin taleplerini daha da iyi karşılamak istiyoruz. Oldukça popüler olan B-SUV segmentindeki varlığımızı artırmak için bu yeni modelimizi harika bir fırsat olarak görüyoruz" dedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12062 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hyundai bayon, hyundai assan ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim