Anlık Bildirim

Üç boyutlu 'gerçekçi' maket polis arabaları kullanılmaya başlandı

Polis arabası maketlerinin gerçekçi versiyonu üretildi. Gerçeğinden ayırt edilemeyecek üç boyutlu maketler ilk olarak Eskişehir'de kullanılmaya başlandı.

Üç boyutlu 'gerçekçi' maket polis arabaları kullanılmaya başlandı Tam Boyutta Gör

Türkiye’nin dört bir yanında kullanılan maket polis araçları, yeni bir boyut kazanıyor. Gerçeğinden ayırt edilemeyecek görünümde üç boyutlu maket polis aracı üretildi. Üç boyutlu maket araç, Eskişehir’de kullanılmaya başlandı. Trafikteki etkisine göre tüm Türkiye’de kullanıma sunulabilir.

Maket polis araçları, kaza ihtimalinin yüksek olduğu veya trafiğin yoğun olduğu yerlere yerleştiriliyor. Bugüne kadar kullanılan iki boyutlu maketlerin olumlu etkisi olduğu gözlemlendi. Ancak iki boyutlu maketler gerçeğinden ayırt edilebiliyor. Eskişehir’de kullanılan üç boyutlu versiyonu gerçeğinden ayırt etmek mümkün değil.

Üç boyutlu 'gerçekçi' maket polis arabaları kullanılmaya başlandı Tam Boyutta Gör

Maketin aracın üstünde polis ışıkları ve sahte radar kamerası bulunuyor. Ön cama 2 adet polis fotoğrafı konularak gerçekçiliği artırılmış. Aracın arkasındaki güneş enerjisi paneli ile LED ışıkların enerjisi sağlanıyor. Araç römork olarak tasarlandı. Arkada 2 adet araba tekerleği var. Bu sayede rahatlıkla taşınabiliyor. Trafiğin yoğunlaştığı bölgelere kolaylıkla taşınabilir. Yerinin değiştirilebilmesi sayesinde etkisi daha da artar. İki boyutlu maket sabit olduğu için bir zaman sonra ezberleniyor ve etkisi kayboluyordu.

Üretimi tamamlanan üç boyutlu polis aracı Eskişehir-Bursa kara yolunda kullanılmaya başlandı. Aşağıdaki galeriden üç boyutlu maketin fotoğraflarını görüntüleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Editörün Seçimi Yorum
Uzun yolda giderken; sağa çekmiş, trafiğin akış yönüne ters park etmiş, füme rengi Symbol kadar korkmama sebep olan çok az şey var. Maket envanterine dahil edil...
Yorumu gör »
ahmet.
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
25498 kez okundu.
87 kişi, toplam 91 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, üç boyutlu polis aracı maketi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim