Anlık Bildirim

3500 tane PS5 alan karaborsacı grubun verdiği 1000 adet Xbox siparişi iptal edildi

Piyasada hiçbir konsolun kalmamasının sebebi olan karaborsacı grup, PlayStation 5 için yaptığı siparişin aynısını Xbox Series X için de yapmış ancak siparişler perakendeci tarafından iptal edilmiş.

3500 tane PS5 alan karaborsacı grubun verdiği 1000 adet Xbox siparişi iptal edildi Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz hafta bir grup İngiliz karaborsacı, yazılım botları kullanarak 3500 tane PlayStation 5 aldığını ve bu durumdan pişman olmadıklarını söylemişti. Aynı grup, geçtiğimiz günlerde 1000 adet Xbox Series X siparişi vermiş ancak bu sefer önlerine bir sorun çıkmış.

3500 tane PlayStation 5'i botlar yardımı ile sipariş veren grup, karaborsada abartılı fiyatlara ürünleri satmaya başlamışlardı. Açıklamaya göre neredeyse tüm ürünleri ellerinden çıkartmışlar hatta. Geçtiğimiz saatlerde aktarılan habere göre aynı grup 1000 adet Xbox Series X siparişi de vermiş fakat bu sefer sipariş verdikleri perakendeci mağaza verilen siparişleri iptal etmiş. 

Perakendeci mağaza ise durumun bir hata yüzünden olduğunu ve normalde sipariş verilememesi gerektiğini aktardı. Bu sebeple verilen 1000 adet sipariş iptal edilmiş. Şu sıralarda 1000 adet ürünün para iadesi için uğraşılıyormuş ancak iptal edilen siparişlerin tamamının karaborsacı gruba ait olup olmadığı bilinmiyor. Yani sadece kendine Xbox Series X almak isteyen bir müşterinin de karaborsacılar yüzünden Xbox'ı iptal edilmiş olabilir. 

Normal şartlarda bir müşterinin yalnızca bir adet sipariş verebiliyor olması gerekiyor ancak karaborsacı grup bunun bir yolunu bulmuş gibi duruyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5198 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox, karaborsa ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim