Anlık Bildirim

Microsoft, Xbox Series'in stok sıkıntısının Nisan 2021'e kadar devam etmesini bekliyor

Bir hafta önce piyasaya sürülen Xbox Series X ve Xbox Series S, şu anda birçok ülkede tükenmiş durumda. Microsoft ise bu stok sıkıntısının bir süre daha devam edebileceğini açıkladı.

Microsoft, Xbox Series'in stok sıkıntısının Nisan 2021'e kadar devam etmesini bekliyor Tam Boyutta Gör

Microsoft'un geçtğimiz hafta piyasaya sürdüğü yeni nesil konsolları Xbox Series X ve Xbox Series S, Xbox'ın açıklamasına göre ilk 24 saatte gayet güzel satış sayıları yakaladı. Şu anda çoğu ükede Microsoft'un yeni nesil konsolları bulunmuyor. Ne yazık ki bu sıkıntı bir süre daha devam edebilir.

Geçtiğimiz gün konuşan Microsoft CFO'su Tim Stuart, konsolun stok durumu hakkında konuştu. Söylediğine göre 2021'in Nisan ayına kadar arzın talebi karşılamama durumu bekleniyor ancak Nisan ayı ile birlikte yavaş yavaş durumun düzelmesi ve Haziran ayı itibarıyla her şeyin normale dönmesi bekleniyor.

Elbette bu süreçte stoklar birçok kez yenilenecektir ancak önümüzdeki Black Friday indiriminde ve Noel tatilinde stoklar tekrar tükenecektir. Bu da tam olarak Tim Stuart'ın vermiş olduğu tarihler ile uyuşuyor. Xbox Series veya Xbox Series S almak isteyenlerin stokları tekrar tekrar kontrol etmesi gerekiyor.

Ülkemizde de şu anda satış yapılıyor ancak çoğu yerin teslim tarihi Aralık'ın ilk haftası. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim