Anlık Bildirim

PlayStation 5 için yeni nesil VR seti duyuruldu

Sony'nin PlayStation 5 sahipleri için hazırladığı yeni nesil sanal gerçeklik sistemi duyuruldu. İlk detayları paylaşıldı. Paylaşılan detayları haberimizde bulabilirsiniz.

PlayStation 5 için yeni nesil VR seti duyuruldu Tam Boyutta Gör

Konsol tarafında tek başına devam ettirdiği sanal gerçeklik sistemi ile oyuncuların sevgisini kazanan Sony, PlayStation 5 için yeni nesil sanal gerçeklik sistemini duyurdu.

Geçtiğimiz dakikalarda duyurulduğu üzere Sony, PlayStation 5 için yeni bir sanal gerçeklik sistemi üzerinde çalışıyor. Duyuruya göre yeni sanal gerçeklik sistemi; çözünürlükten, görüş alanına birçok geliştirmeye sahiplik edecek. Görsel açıdan gelecek olan rahatlık ve geliştirme dışında ergonomi açısında da birçok yenilik yapılacak.

Özellikle yeni VR setin konsola daha rahat bağlanması ve oyuncuların rahat etmesi adına tek bir kablo ile setinizi PlayStation 5'e bağlayabileceksiniz. Ayrıca VR setin kontrolcüsü için de bir yeniliğe gidilicek ve yeni VR kontrolcüsü, PlayStation 5 kontrolcüsü DualSense'in bazı özellikleri de dahil olmak üzere yeni özelliklere sahip olacak. Ergonomi açısından da yüksek bir performans vaat edildi.

Çıkış tarihi henüz belli değil ancak bu yıl içerisinde çıkmayacağı doğrulandı.

Sony Interactive Entertainment platform planlama ve yönetimden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Hideaki Nishino, yeni nesil VR setlerini duyurmaktan mutluluk duyduğunu ve oyuncuların bu yeni VR seti ile birlikte oyunların dünyasına çok daha rahat dahil olacağını söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim