Anlık Bildirim

PlayStation 5'in disksiz sürümünün Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu!

PlayStation 5'in disksiz sürümü için resmi fiyat ve çıkış tarihi sonunda açıklandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

PlayStation 5'in disksiz sürümünün Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu! Tam Boyutta Gör

Sony'nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5 geçtiğimiz aylarda çıkışını yaptı. Bu nesilde Sony, PlayStation için normal sürümün yanında bir de disksiz olan dijital sürüm duyurmuştu. Dijital Sürüm, normal sürüm ile birlikte yurt dışında aynı anda çıkışını yapmıştı ancak ülkemizde 2021 yılında çıkacağı söylenmişti. Şimdi de resmi fiyat ve çıkış tarihi açıklandı.

PlayStation Türkiye resmi Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre PlayStation 5'in disksiz sürümü Şubat 2021'de yani bu ay içerisinde satışa çıkacak. Ayrıca PlayStation 5'in disksiz sürümünün resmi fiyatı 5.999 TL olarak açıklandı. Ne yazık ki net bir tarih yok ancak bu ay içerisinde satışa çıkmadan yine duyurulacaktır.

PlayStation 5'in disksiz sürümü, normal sürümü ile tamamen aynı güce sahip. Tek farkı disksiz sürümde isminden de anlayabileceğiniz gibi bir disk girişinin bulunmaması. Oyunları mağazadan dijital olarak satın alıp oynayacaksınız. PlayStation 5'in disksiz sürümünün yurt dışı fiyatı 399$ veya 399€. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21145 kez okundu.
93 kişi, toplam 101 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ps5, PS 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim