Anlık Bildirim

PlayStation Türkiye, 'indirim skandalıyla' ilgili ilk kez açıklama yaptı

PlayStation Türkiye konuyla ilgili ilk kez resmi bir açıklama yayınladı ancak yayınlanan açıklama tepkileri dindirmek yerine daha da artırmış gibi görünüyor.

PlayStation Türkiye, 'indirim skandalıyla' ilgili ilk kez açıklama yaptı Tam Boyutta Gör

PlayStation Store'da yaşanan indirim skandalıyla ilgili nihayet resmi bir açıklama geldi. PlayStation Türkiye Instagram hesabı üzerinden yayınlanan açıklamada, indirimlerin bölgeden bölgeye değişiklik gösterebileceği ve Mega Mart kampanyasının Türkiye'de geçerli olmayacağı söylendi. Instagram üzerinden mesaj atan kullanıcılara cevap şeklinde yayınlanan açıklamanın, oyunseverleri kesinlikle tatmin etmediğini söyleyebiliriz.

Açıklama şu şekilde: 

"PlayStation Store'da farklı bölgeler ve ülkelerin kampanyaları değişiklik gösterebilir. Mart indirimleri PlayStation Store Türkiye için geçerli değil. Önümüzdeki hafta başlayacak olan Bahar indirimleri kampanyasının ülkemiz mağazasında geçerli olacağını belirtmek isteriz."

Oyunculardan tepki devam ediyor

PlayStation Türkiye'nin yayınladığı açıklama aslına bakarsanız her şeyiyle tam bir fiyasko olmuş. Tüm dünyada uygulanan bir kampanyanın sadece PS Store Türkiye'de geçerli olmaması 'farklı bölgeler ve ülkelerin indirimleri değişiklik gösterebilir' gibi bir ifadeyle savunulamaz. Ayrıca Mega Mart kampanyası dışında '10 Euro altı', '20 Euro altı' ve 'Haftanın Fırsatı' gibi indirimler de şu anda diğer ülkelerde uygulanıyor; bunların da yine sadece Türkiye'de yer almıyor olması gerçekten de inanılmaz bir fiyasko.

Pandemi günlerinde Türk oyunseverlerin bu indirimlerden faydalanamıyor olması maalesef müthiş bir hayal kırıklığı oldu. PlayStation Türkiye, Bahar indirimleriyle birlikte bu durumun çözüleceğinin sözünü veriyor. Bakalım önümüzdeki hafta neler olacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
48240 kez okundu.
200 kişi, toplam 227 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ps store, playstation store ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim