Anlık Bildirim

PS5 kontrolcüsü net bir şekilde sızdırıldı

PS5 konsolu ile birlikte gelecek olan DualShock 5 kontrolcüsünün daha ayrıntılı görselleri internete sızdırıldı. Ana tasarım değişmezken donanım tarafında önemli iyileştirmeler var.

PS5 kontrolcüsü net bir şekilde sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Sony ve AMD’nin yonga tasarımına nihai şeklini verdikten sonra geliştirici setinin dağıtılması ile birlikte resmi olarak PS5 hazırlık süreci başlamış oldu. Geliştirici kiti şimdilik nihai tasarıma sahip değil ancak kontrolcü hemen hemen hazır gibi.

DualShock 5 neler sunacak?

Farklı sosyal mecralarda sızdırılan görseller DualShock 5 olarak adlandırılan yeni nesil kontrolcüyü net bir şekilde ortaya koyuyor. Daha önce kontrolcü ile ilgili alınan patentler de sızdırılan görsellerle paralellik arz ediyor.

Uzak mesafeden bazı detaylar anlaşılabilir değil ancak yeni kontrolcüde aydınlatma çubuğu yer almıyor. Patentlere göre tetik tuşları biraz daha büyük ve minik bir yerleştirme dizilimi değişikliği olacak. Ayrıca bir mikrofon da kontrolcüye eklenmiş durumda.

Kontrolcünün sahneye göre daha gelişmiş titreşimli geri bildirimler sunacağı ve sesi de gelişmiş hoparlörler üzerinden ileteceği Sony tarafından da gündeme getirilmişti. Ayrıca kontrolcüde tetik tuşları da baskı hassasiyetine sahip olacak. Bataryası daha fazla kullanım süresi sunarken USB Tip-C üzerinden şarj edilebilecek. Bununla birlikte biraz daha ağırlaşacağı da ifade ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16512 kez okundu.
35 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, sp5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim