Anlık Bildirim

Sony açıkladı: PS5 tarihi satış rekoru kırdı

PlayStation 5, tarihin en büyük Sony konsol açılışına imza attı. Sony, yıl sonuna kadar yeni stokların açılacağını belirtiyor.

Sony açıkladı: PS5 tarihi satış rekoru kırdı Tam Boyutta Gör

Sony'nin şu sıralar tüm dünyayı kasıp kavuran yeni oyun konsolu PlayStation 5, tarihi bir rekora imza attı. Bugün PlayStation resmi hesabından yapılan açıklamaya göre, PS5, Sony tarihinin en büyük konsol çıkışını gerçekleştirdi. Açıklamada satış rakamlarına yer verilmedi.

Yıl sonundan önce yeni stoklar gelecek

Yayınlanan açıklamada,"PS5'i tarihimizin en büyük konsol çıkışı yapan tüm oyunculara teşekkür etmek istiyoruz. PS5'e olan talep daha önce eşi benzeri görülmemiş bir seviyede, dolayısıyla yıl sonundan önce satıcılara yeni PS5 stoklarının geleceğini doğrulayabiliriz. Lütfen bölge satıcılarınızla iletişimde kalın." ifadeleri kullanıldı.

PlayStation 5 ABD ve Japonya gibi bazı bölgelerde 12 Kasım'da, Türkiye ve Avrupa'da ise 19 Kasım'da piyasaya sürülmüştü. Konsolun çıkışının ardından yaklaşık iki hafta geçmiş olmasına rağmen hiçbir yerde stok bulmak mümkün değil. Türkiye, Arjantin, Brezilya gibi uçuk rakamlarla satılan bölgelerde bile tamamıyla stoklar tükenmiş durumda.

Sony yıl sonundan önce yeni stokların geleceğini belirtiyor ancak oyunseverler bu açıklamadan pek memnun kalmamış gibi. Biraz daha erken açılabileceği yönünde beklenti vardı. Ancak Sony'nin yıl sonu öncesi açıklaması en azından birkaç hafta daha beklememiz gerektiğine işaret ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4565 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ps5, PS 5 ve
2 etiket daha ps5 stok Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim