Anlık Bildirim

Xbox One X Cyberpunk 2077 paketi duyuruldu

Microsoft ve CD Project Red ortaklığında hazırlanan Xbox One X Cyberpunk 2077 adındaki konsol paketi Haziran ayında oyuncularla buluşacak. Oyun ise Eylül ayında geliyor.

Xbox One X Cyberpunk 2077 paketi duyuruldu Tam Boyutta Gör

Yılın en çok merak edilen oyunlarından olan ve sonbahar döneminde piyasaya çıkacak olan Cyberpunk 2077 için konsol paketleri de hazırlanıyor. Microsoft ve CD Project Red ilk duyuruyu yaptı.

Xbox One X Cyberpunk 2077 neler sunuyor?

Xbox One X Cyberpunk 2077 adıyla duyurulan yeni Xbox konsolu oyunun renk temasını üzerinde taşırken karanlıkta parlayan detaylara sahip. Oyunla ilgili bazı görseller ise üzerine lazerle işlenmiş.

Kutuda yer alan tek kontrolcü gri ve siyah renk temalarına bezenmiş. Yine üzerinde lazer işlemeler yer alıyor. Xbox One X Cyberpunk 2077 için henüz bir fiyat etiketi mevcut değil ancak 399$ civarında olacağı tahmin ediliyor.

Açık dünya rol yapma oyunu olan Cyberpunk 2077 ise bilindiği üzere Nisan ayında piyasaya çıkacakken bir sürpriz kararla 17 Eylül tarihine ertelenmişti. Xbox One X Cyberpunk 2077 paketi Haziran ayında piyasada olacak ancak oyuncuların Eylül ayına kadar beklemesi gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim