Anlık Bildirim

Xbox Series'in ne kadar sattığı açıklanmayacak

Bir önceki nesilde olduğu gibi Microsoft, Xbox konsolunun ne kadar sattığını açıklamayacak. Sebebi ise konsolun ne kadar sattığı değil, ne kadar oyuncu kazandıklarının önemli olması.

Xbox Series'in ne kadar sattığı açıklanmayacak Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz hafta resmi olarak çıkışını yapan Xbox Series X ve Xbox Series S'e dair net bir sayı açıklanmasa da konsolun şu ana kadarki Xbox ailesinde en iyi çıkış yapan konsol olduğu açıklandı. Ne yazık ki konsolun satış miktarını da ilerleyen süreçte öğrenemeyeceğiz.

Xbox One ve PlayStation 4 döneminde neredeyse her 6 ayda bir PlayStation 4'ün satış miktarı açıklanmıştı ancak ne yazık ki Xbox One'ın satış miktarı açıklanmadı. Neden açıklanmadığı ile ilgili net bir açıklama da ne yazık ki yoktu. Yeni nesilde de Xbox'ın satış miktarı açıklanmayacak ancak en azından bu sefer sebebini biliyoruz.

The Guardian ile konuşan Xbox başkanı Phil Spencer, yeni nesilde konsolun satış miktarının açıklanmayacağını çünkü bunu açıklayarak ekibinin odağını değiştirmek istemediğini söyledi. Söylediğine göre ekibin ana odağı konsolun ne kadar sattığı değil, Xbox'ın ne kadar oyuncuya sahip olduğu ve oyun oynama sıklıkları. Phil Spencer ayrıca bu durumun manipülatif olduğunun farkında olduğunu söyledi ve özür diledi.

Xbox One'ın satışları için net bir sayı yok ancak PlayStation 4'ün yarısından daha az olduğuna inanılıyor. Phil Spencer ayrıca Xbox Series'in PlayStation 5'ten fazla sattığı durumda bile satış miktarını açıklamayacaklarını da ekledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3578 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox series, satış miktarı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim