Anlık Bildirim

Battlefield 6 dışında bir Battlefield oyunu daha geliştiriliyor olabilir

Electronic Arts'ın sevilen oyunlarından Battlefield 6 dışında yeni bir Battlefield oyunu daha geliştiriliyor olabilir. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Battlefield 6 dışında bir Battlefield oyunu daha geliştiriliyor olabilir Tam Boyutta Gör

Electornic Arts'ın ve oyun dünyasının popüler serlerinden biri olan Battlefield 6 geçtiğimiz yalarda duyurulmuştu. Henüz pek fazla resmi detay bilinmiyor ancak bu yılın sonlarında, yeni nesil için çıkış yapacağı biliniyor. Ancak son açıklamaya göre başka bir oyun daha geliştiriliyor olabilir.

Geçtiğimiz yıllarda Battlefield oyunlarını geliştiren DICE stüdyosunun destek stüdyosu DICE LA kurulmuştu. Respawn Entertaintment'ın kurucu ortaklarından Vince Zampella da bu yeni stüdyoya yardımcı olacağı açıklanmıştı. 

Geçtiğimiz saatlerde DICE LA'in kıdemli tasarım direktörü Justin Wiebe, yeni oyunlarının bir Battlefield oyunu olduğunu açıkladı. Bu stüdyo yalnızca DICE'a yardım etme amacıyla değil, gelişip kendi oyunlarını da çıkarma hedefiyle kurulmuştu. 

Ne yazık ki Justin Wiebe, geliştirdikleri bu oyunun Battlefield 6 mı olduğunu yoksa başka bir Battlefield oyunu mu olduğunu söylemedi. Eğer Battlefield 6 değilse, çevrimiçi tabanlı bir oyun geliştiriyor olabilirler ya da Battlefield için aynı Call of Duty gibi yeniden yan seriler başlıyor olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10495 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
battlefield, battlefield yeni oyun ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim