Anlık Bildirim

Bu yaz çıkacak olan sokak futbolu oyunu Street Power Soccer duyuruldu

Birkaç ay sonra PC ve oyun konsolları için yeni bir futbol oyunu piyasaya sürülecek. Street Power Soccer adlı oyun, isminden de anlaşılacağı gibi sokak futbolu temalı bir yapım.

Bu yaz çıkacak olan sokak futbolu oyunu Street Power Soccer duyuruldu Tam Boyutta Gör

Maximum Games, SFL Interactive ve Gamajun Studios, PC, Xbox One, PlayStation 4 ve Nintendo Switch için bu yaz piyasaya sürülecek bir sokak futbol simülatörü olan Street Power Soccer'ı duyurdu.

Sokak yıldızları ile tanışın

Street Power Soccer birkaç farklı mekan ve altı benzersiz oyun modu sunacak. Oyunda kendi karakterinizi yaratabilecek, sokak efsanesi Arnaud Garnier'in rehberliğinde futbol öğrenebilecek, yıldızlara karşı maç yapabilecek, ayrıca yerel ağdaki veya çevrimiçi arkadaşlarla çok oyunculu yarışmalara katılabileceksiniz. Aynı zamanda, Street Power Soccer oyununda çeşitli hileler ve süper güçlerin kullanımı da yer alacak.



Tüm bunlara ek olarak kendi sokak futbol takımınızı, kıyafetler ve çeşitli dövmelerle farklı tarzlara büründürebileceksiniz. Oyunda başarılı olup ilerledikçe Black Eyed Peas, DJ Snake ve Snap'in müzikleriyle heyecanı artırabilir Liv Cooke ve Melody Donchet gibi sokak futbolcularıyla tanışabilirsiniz. Ayrıca oyunda resmi Red Bull Street Style Dünya Şampiyonası'da yer alacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4755 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Street Power Soccer, Oyun ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim