Anlık Bildirim

Crysis Remastered, “Crysis açar mı?” grafik kalitesi ayarıyla gelecek

Crysis resmi Twitter hesabında yayınlanan 4K çözünürlüğündeki ekran görüntüsü, Crytek'e göre oyunun "Crysis açar mı?" grafik kalitesi ayarında alındı. Anlaşılan remastered, bilgisayarları üzecek.

Crysis Remastered, “Crysis açar mı?” grafik kalitesi ayarıyla gelecek Tam Boyutta Gör

18 Eylül’de piyasaya çıkacak 2007 yılı yapımı orijinal Crysis’in remake sürümüne ait sistem gereksinimleri, hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Epic Store sayfasında yer alan bilgiler, oyunun çok güçlü PC’ye ihtiyaç duymayacağını gösteriyordu. Ancak resmi Crysis Twitter hesabından yapılan bir paylaşım, oyunun her bilgisayara yetecek cephanesi olduğunu ortaya koydu.

Yapılan açıklamaya göre Crysis Remastered’a sadece PC’lere özel olarak gelecek ve sahip olunan donanımın suyunu çıkarak bir grafik ayarı eklenecek. “Crysis açar mı?” isimli seçenek, oyunun sunacağı grafik kalitesinin mümkün olan en üst seviyeye çıkararak bilgisayarlarımızı sonuna kadar zorlayacak.

Büyük bir olasılıkla ışın izleme seçeneğinin en yüksek kalitede kullanıldığı ayar, 4K çözünürlükle birleşince bilgisayarı bir hayli zorlayacakmış gibi duruyor. Aşağıda, son yayınlanan görsel ile aynı bölgeye ait 2007 yılı ekran görüntüsünün karşılaştırmasına bakıldığında yeni oyun gerçekten de fena durmuyor.

Crysis Remastered, “Crysis açar mı?” grafik kalitesi ayarıyla gelecek Tam Boyutta Gör

Anlaşılan Crytek, ilk yayınlanan Crysis Remastered videosu sonrası gelen tepkilere kulak vermiş ve oyunu hak ettiği görsellerle buluşturmuş. Bakalım oyun piyasaya çıktığındaki tepkiler nasıl olacak?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8749 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
crysis, crysis remastered ve
2 etiket daha crytek Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim