Anlık Bildirim

Cyberpunk 2077'nin büyük yamasına rağmen çökme sorunları ve görevlerdeki hatalar devam ediyor

Cyperpunk 2077 için geçtiğimiz günlerde yayınlanan 1.1 yamasına rağmen performans sorunları devam ediyor. Hatta Takemura görevinde hata yüzünden insanlar hikayeyi devam ettiremiyor.

Cyberpunk 2077'nin büyük yamasına rağmen çökme sorunları ve görevlerdeki hatalar devam ediyor Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz yılın en çok konuşulan oyunlarından biri olan Cyberpunk 2077 ne yazık ki birçok sorunla birlikte çıktı. Sorunların ardından oyunun performans sorunlarını ve oyun içi hatalarını gidereceğini söyleyen CD Projekt, söz verdiği gibi geçtiğimiz hafta oyun için ilk büyük yamayı yayınlandı. 

Bu yama sayesinde birçok oyun içi hata ve performans sorunu düzeltildi ancak bazı sorunlar hala devam ediyor. PushSquare'in bildirdiğine göre PlayStation 4'teki çökme sorunları hala devam ediyor. Ciddi sayıda kullanıcı hala çökme sorunu yaşadığını bildiriyor ve hala böylesine çökmeler yaşanıyor oluşu pek de kabul edilebilir bir durum değil. 

Takemura Görevindeki Hata

Bir diğer sorun ise hikaye tarafında. Geçtiğimiz hafta yayınlanan 1.1 yamasıyla hikaye görevlerindeki birçok hata düzeltilmişti ancak şikayetlere bakılırsa bir hata hâlâ devam ediyor.

Sokağın Aşağısında isimli görevde oyuncuların Takemura'dan bir çağrı alması gerekiyor ancak oyuncular çağrıyı alsa da Takemura konuşmadığı için görev ilerlemiyor. Bu yüzden birçok oyuncu bu kısımda kalmış durumda. Henüz bu kısım için bir yama yayınlanmasa da oyuncular buradaki sorunu çözmenin bir yolunu bulmuş.

Eğer o görevdeyseniz Takemura sizi aramadan Judy'i arayın, ardından Takemura aradığında telefonu kapatın ve bir yan görev yapın. Sonra oyunu 24 saat ileriye sarın. Bu şekilde Takemura sizi arayacak ve konuşacak. Yakın zamanda bu sorunu CD Projekt direkt olarak kendisi de çözecektir.

Şubat ayında bir büyük yama daha yayınlanacağını hatırlatalım. CD Projekt Red, şubat ayındaki yama ile oyunun performans sorunlarını büyük ölçüde gidereceğini söylemişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14917 kez okundu.
27 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
takemura görevi, sokağın aşağısında ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim